Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nagyon szerelmesek vagytok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon szerelmesek vagytok, szoktátok a szerelmetek fotóját nézni?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha még nem vagytok együtt, vagy messze van tőletek?

Nekem most van egy kialakulóban lévő kapcsolatom és folyton fényképet nézegetek róla, félek, nem vagyok normális... ;)

2016. ápr. 14. 20:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ha épp rárántok. :)

Amúgy ja. Nem vagy bolond, csak szerelmes. Bár a kettő ugyanaz.

2016. ápr. 14. 20:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam.
2016. ápr. 14. 20:21
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Rossz érzés a szerelem. Kivéve, ha viszonozzák. Én már senki képét nem nézem, már a farkam se verem sokszor.
2016. ápr. 14. 20:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésed szimplán ön-visszaigazolás!

Szerinted az emberek többsége, ha fülig szerelmes, nem ugyanezt csinálja, amit te?

Csak ők nem tesznek fel ilyen kérdést, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy normálisak-e, hanem ők szimplán tudják, hogy azok!

2016. ápr. 14. 20:23
 5/14 ~OnLány~ ***** válasza:
71%

Én is nézegettem minden nap,mikor még alakulóban volt a kapcsolatunk,nem vagy bolond emiatt. :)

Még ilyenkor is szeretem,pedig már együtt vagyunk régóta,csak most távol van tőlem.

2016. ápr. 14. 20:24
 6/14 anonim ***** válasza:
Én is nézegetem pedig még csak nem is alakul a dolog..:( :D
2016. ápr. 14. 20:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Te is megkezdted az érzelmek kiírtását magadból?

2016. ápr. 14. 20:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is folyamatosan képeket nézegettem róla még az elején. :) Teljesen oda vissza voltam. Most már nem nagyon nézegetem a képeket, mert együtt élünk, de azért még így is előfordul. :)
2016. ápr. 14. 20:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam de mivel szinte mindig viszonzatlan ezért erősen leszoktam róla mivel sokkal rosszabb az állandó inger.
2016. ápr. 14. 20:47
 10/14 anonim ***** válasza:
Szoktam ha hiányzik vagy ha más bókol. Mindig az jut eszembe,hogy kedvesek a szavak, valahol jól esnek, de engem csak az a szempár érdekel.
2016. ápr. 14. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!