Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen ribi?
Irigylem azokat, akik már évek óta komoly kapcsolatban vannak, és képesek rendes nőként viselkedni, de nekem valamiért ez nem megy.
Nem szoktam fűvel-fával összefeküdni, és nem vagyok megcsalós típus sem, de az tény, hogy imádom a szexet, és volt már olyan, hogy egyik haverommal lefeküdtem, vagy egy sráccal az első randin (akkor láttam őt először), és nehéz visszafogni magamat, én nem tudom játszani az elérhetetlent, akiért meg kell küzdeni, így viszont könnyű nőcskének is tekintenek mindig. Illetve, nekem ez a legfontosabb egy srácban, hogy működjön a kémia, és valószínűleg emiatt is van az, hogy folyton az olyan alakok tetszenek, akik hasonlítanak hozzám ilyen szempontból, és nagyon nem komoly kapcsolatot keresnek.
Bár az az igazság, hogy én sem, mert félek az érzelmektől. Egyszer voltam szerelmes, de egy életre elég volt, soha többé nem fogok úgy függni senkitől sem, mert nem fogom hagyni.
Talán mondanom sem kell, hogy skorpió vagyok.
Szerintetek meg fog ez valaha változni, vagy sose komolyodok meg?
20L

Nézd, ha tényleg úgy gondolod, hogy a szex szeretetétől emberi selejt leszel, akkor igenis legyen benned annyi tartás, hogy visszafogod magad, és keresel magad mellé egy férfit ahelyett, hogy ehhez hasonló kérdéseket írogatsz ki, lovat adva ezzel a tirpák férfiak hada alá akik szerint a hozzád hasonló nők nem is vehetők emberszámba.
Szerinted kell az más nőknek, hogy ilyen nyavalygásokat lássunk mindenfelé? A hozzád hasonló életvitelű férfiak valahogy soha az életben nem hisztiznek itt azért, mert a pici lelkük fél, hogy örökre komolytalanok maradnak, szóval nem lehetne követni a példájukat?
20 évesen azt mondani, hogy "egy életre elég volt, soha többé nem fogok úgy függni senkitől sem, mert nem fogom hagyni" a világ legnagyobb csicskasága, szóval megint: ha undorodsz a saját, elemi szinten beléd kódolt szexualitásodtól, akkor menjél szépen, keress egy pasit, aki valamennyire megfelel neked, és kész. Nem olyan rohadt bonyolult ez; a dédszüleink idejében 0 kémiával is életre szóló házasságokat kötöttek.

Először is: ne gyere a horoszkóp dumával, mert full baromság. Én is skorpió vagyok, de messze nem viselkedem így. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
A másik: borzalmasan ellentmondásos vagy. Egyik percben fűvel fával hemperegsz, utána meg kijelented, hogy csak 3 pasival feküdtél le. Nekem nem áll össze a kép. Ha attól félsz, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj, akkor hagyd a pasizást a francba, masztizz rendszeresen, sportolj, találj hobbit...stb. Ha rájössz, hogy nem csak ennyiből áll az élet, picit megnyugszol.
Harmadszor: a szex jó, én is szeretem és elég sokan mások is, ezzel nem sok újat mondtál. Egy kapcsolatban fontos a kémia, ezt sem tagadja senki. De azt azért szex nélkül is érezni lehet, és egy másik emberrel mindig van egy időszak, amíg összeszoktok. Persze, olyan is van, hogy valakivel elsőre működik, de ez igencsak ritka. Viszont az is tagadhatatlan, hogy ha érzelmeid vannak, akkor sokkal jobb lesz a szex is. Így amíg tartózkodsz az érzelmi elköteleződéstől, addig nem is fogsz igazán jót szeretkezni, max dugni. A kettő meg nagyon nem ugyanaz. Ha ezt még nem tudod, akkor majd rájössz, ha felnősz.
Negyedszer: nem igazán tudom eldönteni, hogy mi a célod az egész kérdéssel. Nem jön le olyasmi, hogy változni akarsz, mert azért tenned kéne, ami fáradtsággal jár. Inkább mintha varázsütésre várnál, de kiábrándítalak, nem fog megtörténni, vagy ha igen, akkor azt kívánod bárcsak ne így lett volna, mert rettenetesen fog fájni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!