Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb szép lány miért ribi?
Figyelt kérdés
Még azok is, akik elsőre rendesnek tűnnek, később kimutatják a foguk fehérjét. Eddig tetszett egy lány az egyetemen, aki nagyon szép, és emellé okosnak és visszafogottnak tűnt, aztán találkoztunk egy bulin, és hát ledöbbentem hogy viselkedik...
És nem ez az első ilyen eset. Minden szép, csinos lány ilyen?
2015. dec. 19. 16:23
1/15 anonim válasza:
Nem szorulnak rá arra, hogy rendesek legyenek...
2/15 anonim válasza:
Tudod minden nő ribi, akinek nem kellesz.
4/15 anonim válasza:
Mert élvezik, hogy sok helyes fiúnak tetszenek és a velük való szexet is élvezik. Ezt miért olyan nehéz megérteni?
5/15 Rezi Dencia válasza:
Á, kicsit sem tendenciózus a kérdésed.
6/15 anonim válasza:
Az elsőnek van igaza. Egyszerűen, mert megtehetik.
7/15 Igen, én vagyok! :) válasza:
Fogjuk már fel, h nincsenek ribik és nincsenek jó emberek se meg rossz emberek se. Csak nézőpontok vannak.
8/15 anonim válasza:
Egy nő mondta nekem:
"Minden nő k**rva, csak van, aki elkéri az árát"
És teljesen igaza van. A mai világ a külsőről szól, a belső csak támadási pont, és gyengeség.
9/15 anonim válasza:
Ezt azért gondolod így mert kettő vagy három ilyennek bizonyult?Remélem nem túl nehéz szakra jársz.
10/15 anonim válasza:
Nem tudom, nekem az a ribi, aki megcsal akkor is, amikor elvileg "szerelmes". Az utolsó barátnőm nagyon szép volt, és sajnos így lett vége. Pedig nem, nem volt gond a szexszel, sőt. Mondjuk ő szerintem személyiségzavaros volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!