Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csomagolva minden lány szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csomagolva minden lány szép, de ahogy megmutatják a testüket, elmegy tölük a kedvem. Más tapasztalt ilyet? 23f

Figyelt kérdés

ruhában felöltözve nagyon csinosak szépek a lányok, frissnek üdének mutatkoznak, de ahogy elkezdik levetni magukról a ruhákat, úgy jönnek elö a bibik..

büdös a lábuk

a vécéböl hatalmas fing hallatszik.. véletlenül kicsuszott

a börük száraz pikkelyes

a könyökük retkes

ásványviz ivás után hangosabbat büfögnek mint én

a lábuk össze van verve valamitöl nem tom mitöl tiszta kék zöld foltos

a szájuk szaga se vmi bizalom gerjesztö

a fülük zsiros vagy benne van a cica kaka nem veszik észre

.... és hát.. amikor oda érkezek a lényeghez.. hát az se vmi ápolt mit ne mondjak pállott kuplungcsirke szagot érzek és kell egy kis elöjáték h felálljon

illuzióromboló.. 23 éves vagyok és hetero.. 10-es skálán olyan 7..8-as lányok tehát jól néznek ki értelmesek is de vhogy mégis olyan igénytelennek tünnek

vagy túl válogatós vagyok?? bocsi ha bunkó a kérdés de nem tom máshogy megfogalmazni

2015. dec. 10. 00:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%

Büfög,fingik. Teis nem? A világ legtermészetessebb dolga. Jó nyilván nem az első egy két találkozásnál.

Az h büdös a lába,izzad ilyen. A pasiké általában büdössebb.

A többi igénytelenség ez tény.

2015. dec. 10. 00:20
 2/22 anonim ***** válasza:
92%

kuplungcsirke XDDDDDDDDDDDDD

Amúgy lassan jó lesz, ha megbarátkozol a realitással, mert ebből kényszerbetegség is kifejlődhet.

2015. dec. 10. 00:24
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Van benne egy-két jogos dolog,de szerintem nagyon válogatós vagy.Mindenki egy ember?

"a vécéből hatalmas fing hallatszik.. véletlenül kicsúszott":Véletlenül kicsúszott?Tartsa magában,érted?És hol csinálja,mint a wcben érted?

2015. dec. 10. 00:33
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
A mai nőknek már a macskájuk is a fülükbe szarik.
2015. dec. 10. 00:48
 5/22 anonim ***** válasza:
93%
Cica, van egy nagyszerű hírem számodra: létezik egy "guminő" nevű találmány, amit részben a hozzád hasonlóak miatt találtak ki. Annak garantáltan nincsenek normális testi funkciói, ráadásul az őrületbe se tudod kergetni a rigolyáiddal...
2015. dec. 10. 00:57
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
A mai pasiknak meg a szájába :'D
2015. dec. 10. 00:58
 7/22 Neltarion90 válasza:
87%
Ez egy kis b*zi, aki ráadásul olyan ostoba mint egy marék virágföld. :D
2015. dec. 10. 01:07
 8/22 Neltarion90 válasza:
82%
Azt hittem a kérdező 13-14 év körüli 7. Osztályos gyerek utána olvasom h 23 éves. Szánalmas barom :D
2015. dec. 10. 01:10
 9/22 anonim ***** válasza:
22%
Miért akadtok ki emnyien? xd Ezek közül a legtöbb tényleg undorıtó
2015. dec. 10. 01:17
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezért szerettek én ide feljönni. :D
2015. dec. 10. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!