Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csomagolva minden lány szép, de ahogy megmutatják a
testüket, elmegy tölük a kedvem. Más tapasztalt ilyet?
23f
Figyelt kérdés
ruhában felöltözve nagyon csinosak szépek a lányok, frissnek üdének mutatkoznak, de ahogy elkezdik levetni magukról a ruhákat, úgy jönnek elö a bibik..
büdös a lábuk
a vécéböl hatalmas fing hallatszik.. véletlenül kicsuszott
a börük száraz pikkelyes
a könyökük retkes
ásványviz ivás után hangosabbat büfögnek mint én
a lábuk össze van verve valamitöl nem tom mitöl tiszta kék zöld foltos
a szájuk szaga se vmi bizalom gerjesztö
a fülük zsiros vagy benne van a cica kaka nem veszik észre
.... és hát.. amikor oda érkezek a lényeghez.. hát az se vmi ápolt mit ne mondjak pállott kuplungcsirke szagot érzek és kell egy kis elöjáték h felálljon
illuzióromboló.. 23 éves vagyok és hetero.. 10-es skálán olyan 7..8-as lányok tehát jól néznek ki értelmesek is de vhogy mégis olyan igénytelennek tünnek
vagy túl válogatós vagyok?? bocsi ha bunkó a kérdés de nem tom máshogy megfogalmazni
Masszőr vagyok,el se tudjátok képzelni milyen igénytelen emberek vannak...
2015. dec. 10. 04:19
14/22 anonim válasza:
Túl válogatós vagy, igen. A nők is emberek, nem pedig műanyagbabák, akiknek tökéletes a bőre, se szőr, se folt, se ránc nincs rajta. Testi funkcióik is ugyanúgy vannak, mint a férfiaknak, kisdolgoznak, nagydolgoznak, finganak, izzadnak, stb. És ha beverik valahova a lábukat, akkor igenis kék-zöld foltosak lesznek. Az a baj, hogy te a magazinokban agyonphotoshoppolt képekből akarod megállapítani, hogy egy nőnek hogy kéne kinéznie. De a valóságban senki nem néz ki úgy. Még azok sem, akik azokon a képeken szerepelnek. Talán még sosem láttál olyan képeket a modellekről meg hírességekről, amelyek a sminkelés meg photoshoppolás előtti állapotot mutatják meg? Az ő arcuk és testük sem tökéletes. Mind emberek vagyunk, természetes hogy vannak hibáink. Egy nőtől sem várhatod el, hogy természetellenesen tökéletes legyen, mert olyan nem létezik. Természetesen ez fordított esetben is igaz: férfiból sincs ilyen.
2015. dec. 10. 04:45
15/22 anonim válasza:
Komám, várd meg amíg az idősebb korosztályba lépsz, ott még durvább dolgok van! A feszes farmert rendesen büntetni kéne, mint csalást. Na meg a melltartó, sok nő mikor leveszi, csak pillázok, hogy hé, leejtettél valamit(?)!
Itt megemlíteném a netes társkeresést, sok nőről olyan fénykép van fent, hogy a randin ha nem köszön rám, meg sem ismerem...
F40.
2015. dec. 10. 08:50
16/22 anonim válasza:
#15 vagyok, De azért ne általánosíts! Nagyon sok igényes nő van ám! Fiatal, idős...
2015. dec. 10. 08:52
17/22 anonim válasza:
Bizony, a lányok/nők sem tökéletesek, kisebb-nagyobb hibákkal rendelkeznek ők is ugyebár, úgymint fene tudja mitől összevert lábak, fonnyadt, ráncos narancsbőr, pattanások, mitesszerek, ellenben ők megkövetelik a kis petyhüdt, lógó csöcseikkel, a szagos szájukkal, az összerágott körmeikkel, a bőrkeményedéseikkel, a szőrös mellbimbóikkal, hogy egy férfinak ne legyen egyetlen hibája sem, s minimum ezt a kinézetet preferálják: [link] A többi férfit észre sem veszik. Szánalom!
2015. dec. 10. 10:12
18/22 anonim válasza:
1. vagy peched volt eddig és tényleg igénytelen lányokkal találkoztál
2. vagy torz a nőkről alkotott képed, és idealizálod őket, ezért csalódsz, amikor kiderül, hogy ők is emberek
3. vagy csak simán hülye vagy :)
2015. dec. 10. 11:20
19/22 anonim válasza:
Ez tudod miért van??? Mert egyiket sem szeretted akivel eddig dolgod volt!!!!!! Ha szerettél volna már valaha nőt....akkor nem érdekelne, ha néha büdös a lába...ha böfög vagy épp fingik egyet. Te egyelőre még csak ott tartasz, hogy a külsőt nézed. Aztán amikor közelebb mész...látod az összes hibát...ami kivétel nélkül mindenkiben megvan! Benned is! Azt hiszed neked még nem lógott még ki soha fülzsír a füledből? Netán rózsaillatút szarsz? Nem volt egy jó kis hamburger után hagymaszagú a leheleted? Az emberek már csak ilyenek. A sztárok is. Ők sem aranyrudat szarnak reggelente...és nem is csillámos parfümillatút pukiznak. Javaslom, ne a szexen járjon rögtön az agyad mikor megismerkedsz egy számodra szimpatikus lánnyal....szeress belé...egyből másképp fogod látni őt! A hibákat észre sem veszed majd, és nem kell előjátékoznod sem ahhoz, hogy felálljon a cerka, mert már a a puszta gondolattól is állni fog, mint a cövek!
2015. dec. 10. 13:42
20/22 anonim válasza:
Ezen a kérdésen besírtam. :D Lementem. :D Hatalmas. És van benne igazság, nem is kevés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!