Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csomagolva minden lány szép, de ahogy megmutatják a testüket, elmegy tölük a kedvem. Más tapasztalt ilyet? 23f
ruhában felöltözve nagyon csinosak szépek a lányok, frissnek üdének mutatkoznak, de ahogy elkezdik levetni magukról a ruhákat, úgy jönnek elö a bibik..
büdös a lábuk
a vécéböl hatalmas fing hallatszik.. véletlenül kicsuszott
a börük száraz pikkelyes
a könyökük retkes
ásványviz ivás után hangosabbat büfögnek mint én
a lábuk össze van verve valamitöl nem tom mitöl tiszta kék zöld foltos
a szájuk szaga se vmi bizalom gerjesztö
a fülük zsiros vagy benne van a cica kaka nem veszik észre
.... és hát.. amikor oda érkezek a lényeghez.. hát az se vmi ápolt mit ne mondjak pállott kuplungcsirke szagot érzek és kell egy kis elöjáték h felálljon
illuzióromboló.. 23 éves vagyok és hetero.. 10-es skálán olyan 7..8-as lányok tehát jól néznek ki értelmesek is de vhogy mégis olyan igénytelennek tünnek
vagy túl válogatós vagyok?? bocsi ha bunkó a kérdés de nem tom máshogy megfogalmazni
"Mindig ugyanaz, mégis mindig más."
Ilyen gondolatok kavarognak bennem most, hogy pár hét után újból felnéztem ide. :D Jót nevettem, köszi szépen!
Én lány vagyok! Igaza vana srácnak! Nagyon sok igénytelen nő van! A külső a minden. A szép ruhákkal minden leplezhető.
Én pont az a nő vagyok, aki a kicsomagolás után a legszebb. Úgy szoktam fogalmazni, hogy ruha nélkül jobban tetszem magamnak. Átlagos alakom van, de a bőrömet imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!