Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb szép lány miért ribi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb szép lány miért ribi?

Figyelt kérdés

Még azok is, akik elsőre rendesnek tűnnek, később kimutatják a foguk fehérjét. Eddig tetszett egy lány az egyetemen, aki nagyon szép, és emellé okosnak és visszafogottnak tűnt, aztán találkoztunk egy bulin, és hát ledöbbentem hogy viselkedik...

És nem ez az első ilyen eset. Minden szép, csinos lány ilyen?

2015. dec. 19. 16:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jópárszor jártam már így, megtetszik egy lány, aki szép, kedves, aranyos, utána meg kiderül róla, hogy bulizik, iszik, kitudja hányadik pasiját fogyasztja, stb. A mostani lány is egy olyan pasival jött össze a bulin, akiről mindenki tudja, hogy csak alkalmi kapcsolatokat keres. Már kezdem lassan feladni, hogy vannak normális lányok (akik függetlenek is ráadásul).
2015. dec. 19. 17:42
 12/15 A kérdező kommentje:

És az egyik privát kérdésre válaszolva, nekem kb ilyenek a szép lányok:

[link]

2015. dec. 19. 17:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha ilyen csajokat akarsz megszerezni, azt ajánlom gyúrd ki magad, keress sok pénzt, és szerezz egy BMW-t. Mást úgy sem képesek ezek a lányok értékelni egy pasiban. 27/F
2015. dec. 20. 11:47
 14/15 anonim ***** válasza:

szerintem azért mert mindenki nyalja a s*ggüket amiért szépek. ez elkényezteti őket, és azt hiszik bármit megtehetnek.

érdekes dolog, hogy ki milyen szépnek születik, teljesen befolyásolja a személyiségüket...

2015. dec. 25. 01:33
 15/15 anonim ***** válasza:
46%
Mert otthon picinek tojtak a fejükre,később meg mások se szoktatták arra,hogy normálisan viselkedjenek.
2016. febr. 28. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.