Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, ha egy fiatal lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy fiatal lány direkt nem akar szép lenni?

Figyelt kérdés

Ha direkt szemüveget hord, nem sminkel, àtlagos ruhákat vesz fel, csak hogy ne vegyék észre?

(Mert amugy nagyon szép lenne)

2015. okt. 31. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Igen..megkeresi az igazit aki nem a külsejébe szeret bele aki igy is észreveszi..meg lekoptatja a piocàkat
2015. okt. 31. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is volt ilyen időszakom, akkor épp egyáltalán nem akartam kapcsolatot, nem fért volna bele az életembe, nem tudtam volna hosszú távon működő kapcsolatot kialakítani, így inkább kizártam mindent, illetve most is alkalmazom, ha épp valakinek nem akarok tetszeni.
2015. okt. 31. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

A szépség elvont fogalom. Szerintem egy nő smink nélkül, átlagos ruhában, szemüvegesen is lehet szép. (a feleségem is ilyen)

2015. okt. 31. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
rossz hír, ha így nem szép, úgy se lenne az
2015. nov. 1. 08:46
 5/5 anonim ***** válasza:

antiszoc és nem akarja hogy észrevegyék xd

nálam a "direkt nem akarok szép lenni" úgy van max, hogy nem akarom, hogy a nővérem befonja a hajamat, mert húzza és az fáj, ezért inkább nem vállalom fölöslegesen, mert a kibontott hajammal se vagyok csúnya :D

2015. dec. 12. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!