Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit akar, most mit tegyek? Zavarja hogy fiatal vagyok?
Van egy fiu (ferfi), 23 eves.
1 honapja ismertem meg, hetente 2-3x talalkozunk es komolynak tuntek a szandekai de zavarja, hogy 17 vagyok. Azt mondja a haverjai velemenye nem erdekli de a szulei megolnek.
Mindig o hozta fel a temat, en soha nem eroltettem.
Orlodott, de most egyetemre ment es csak hetvegenkent van itthon..1 hete nem lattam, ezen a hetvegen nem talalkoztunk es nekem nagyon ugy tunik, hogy ezen az 1 heten mult a dolog. Felkaptam a vizet es irtam neki hogy jelentkezzen 1 ev mulva, megkerdezte mi a bajom de nem valaszoltam ra.
Egyetem, haverok, bulik..En nem illek bele a kepbe, foleg mert szegyelli a koromat. Minden kerdeses volt, tudtam hogy nagyon sok zavaro tenyezo van es ez igy mind kibukott belolem, de persze nem vazoltam fel neki a problemaimat csak ok nelkul ratamadtam.
Hianyzik. Ma ment el, legkozeleb csak csutortokon talalkoznank de nem tudom hogy lenne-e ertelme.
Erzelmileg nem vagyok teljesen oke, nem tudom kimutatni oket es elegge makacs vagyok. Senki szemeben nem akarok egy sebezheto lany lenni, ezt neki is mondtam megis meglepte a kirohanasom.
Nem szeretnem, hogy igy legyen vege (bar meg el sem kezdodott) de tenyleg jol ereztem magam vele es elegge feltunik a hianya.
Mit tudnek tenni? Felejtsem el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!