Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit akar, most mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit akar, most mit tegyek? Zavarja hogy fiatal vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy fiu (ferfi), 23 eves.

1 honapja ismertem meg, hetente 2-3x talalkozunk es komolynak tuntek a szandekai de zavarja, hogy 17 vagyok. Azt mondja a haverjai velemenye nem erdekli de a szulei megolnek.

Mindig o hozta fel a temat, en soha nem eroltettem.

Orlodott, de most egyetemre ment es csak hetvegenkent van itthon..1 hete nem lattam, ezen a hetvegen nem talalkoztunk es nekem nagyon ugy tunik, hogy ezen az 1 heten mult a dolog. Felkaptam a vizet es irtam neki hogy jelentkezzen 1 ev mulva, megkerdezte mi a bajom de nem valaszoltam ra.

Egyetem, haverok, bulik..En nem illek bele a kepbe, foleg mert szegyelli a koromat. Minden kerdeses volt, tudtam hogy nagyon sok zavaro tenyezo van es ez igy mind kibukott belolem, de persze nem vazoltam fel neki a problemaimat csak ok nelkul ratamadtam.

Hianyzik. Ma ment el, legkozeleb csak csutortokon talalkoznank de nem tudom hogy lenne-e ertelme.

Erzelmileg nem vagyok teljesen oke, nem tudom kimutatni oket es elegge makacs vagyok. Senki szemeben nem akarok egy sebezheto lany lenni, ezt neki is mondtam megis meglepte a kirohanasom.

Nem szeretnem, hogy igy legyen vege (bar meg el sem kezdodott) de tenyleg jol ereztem magam vele es elegge feltunik a hianya.

Mit tudnek tenni? Felejtsem el?

2015. okt. 12. 11:27
 1/1 anonim válasza:
szia! én is 17 éves vagyok, és nekem a párom 22 szintén egyetemista. tavaly télen jöttünk össze, de már régebb óta udvarolgatott nekem, csak én nem igazán akartam pont azért amiket leírtál (egyetem, haverok, buli), de a végén annyira belehabarodtam, hogy összejöttünk. nekünk eddig semmi problémánk nem volt leszámítva a szüleimet (eleinte eléggé akadékoskodtak a korkülönbség miatt, de mára már megszokták) és van, hogy akár másfél hétig sem látom őt. ezeket leszámítva tényleg minden rendben van, és én bízom is ebben, hogy a jövőben is így lesz. szeretjük egymást, és csak azt tudom neked is tanácsolni, hogy ne félj ezektől az apróságoktól, mert szerintem jó dolgoktól foszt meg téged... ha tényleg szeretitek egymást akkor megéri harcolni:-)) beszéljetek meg mindent a sráccal, biztosan te is hiányzol neki, csak félt is téged... a szülőktől pedig ne aggódjatok szerintem, előbb vagy utóbb úgyis lábra kell majd állni, és ezt ők is tudják, ne mkorlátozhatnak örökidőkig titeket... szóval, ne kapd fel a vizet, beszélgessetek és, döntsetek úgy, ahogy a legjobbnak érzitek! :-) hajrá!
2015. okt. 12. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!