Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell egy felsőkategóriás, azaz különlegesen szép lány felszedéséhez?
Figyelt kérdés
A metrón nagyon sok ilyen csajt látni, de egyszerűen fogalmam nincs, hogy lehetne a közelükbe férkőzni... Tényleg mindenképp felsőfokú végzettségem kellene, hogy legyen ahhoz, hogy bármi esélyem legyen náluk?2015. szept. 28. 21:06
1/17 anonim válasza:
Szlikonszájú barbie babákra gondolsz, vagy természetes szépségekre? Bár gyanítom, az előbbi, ha a végzettséget taglalod.
2/17 anonim válasza:
Felsokategorias kulso (szep arc, jo test), markas oltozkodes, diploma, nepszeruseg.
3/17 anonim válasza:
Igen, ez egy jó kérdés. A plázacicáknak hidd el, nem kell sok "formális végzettség".
4/17 anonim válasza:
Vállalható külső, (élet)stílus, magabiztosság és sok tapasztalat az ismerkedés terén
5/17 anonim válasza:
44 vagyok,182cm,112kg.
Van egy edzőtermem, félévente pultoslányokat válogatok, csak a legszebbeket veszem fel.
Mellette étkezési tanácsadó is vagyok, rengeteg női ügyfelem van.
Kertvárosban élek, van egy terepjáróm, és egy felsőkategóriás német autóm.
Mindig van alkalmi és allandó partnerem is.
6/17 anonim válasza:
pénz és kicsivel még több pénz! EZEKet a nőket drága dolog fent tartani
7/17 anonim válasza:
A tobbsegenek sztem egy kis kamu englishsel beadhatod h a princetonon tanitasz. :) amugy nekem fura, de ott kezdodik a felsokategoria, akivel jol el lehet beszelgetni, meg poenkodni egyszerre.
8/17 anonim válasza:
Hol alfaságból nincs hiány, a punci ott hegyekben áll.
9/17 anonim válasza:
tökéletes külső, jó humor, magas intelligencia és sok-sok pénz. Sajnálom, de ez az igazság.
10/17 anonim válasza:
Előttem mindent leírtak. Tökéletes külső (legfőkképp ez a borostát és a teljesen aránytalanra gyúrt testet takarja), nárcisztikus jellem, elsöprő magabiztosság (amíg jól titkolod, hogy a magabiztosság mögött jóformán nincs semmi, addig nem is kell ott lennie semminek), meg ha már ott vagy, akkor mégis csak az audiba vagy a bmw-be kelljen berakni a formás kis popójukat...de ez mindegyik csajra áll, gyakorlatilag ezekből minél kevesebbnek felelsz meg, annál kisebbek az esélyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!