Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, legyek türelmes, vagy menjek bele szexkapcsolatba?
Már ismerkedem egy sráccal két hónapja, de még csak nem rég találkoztunk, ami jól is is sikerült, csók is volt, viszont nem tudom, hogy érdemes-e vesződnöm vele, mert nem valami ragaszkodó típus, és még sosem volt szerelmes. :S
Közben megismertem egy másik srácot, aki szintén tetszik, ő szexkapcsolatot keres, aminek én is jobban örülnék egyébként, mert kevés a szabadidőm. Viszont róla meg még kb. semmit nem tudok.
Ti mit tennétek a helyemben?
Haydi Gidelim
Én sem voltam soha szerelmes. Van, akinek ez nem megy, nem fogja meg úgy egy lány sem.
Ha arra biztatsz egy csajt, hogy higgyen benne, hogy ő majd megváltoztatja az ilyet, mint mondjuk én, azzal a legrosszabbat teszed vele, hidd el nekem.
Kérdező, ha kevés az időd, menj bele a szexkapcsolatba inkább.
Marad a 2. srác. Csak ne zavarjon, h strigula vagy.
26/F
Ha belemész egy szexkapcsolatba, utána ne nyafogj többet, hogy nem találsz rendes pasit!
Azt csinálsz amit akarsz, de nekem ilyen nő nem kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!