Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek ribi, vagy sem?
Annyira kettős érzéseim vannak, és nem tudom, hogy melyik lenne a jobb döntés.
A problémám az, hogy alapvetően komoly kapcsolatot szeretnék, tehát egy olyan embert, akivel kölcsönösen szeretjük egymást, hasonló a gondolkodásunk, az érdeklődési körünk, és akiben meg lehet bízni, de akárkivel ismerkedek, sosem jön össze a dolog, és ebből már egyre jobban elegem van. :( Valahogy mindenki lekopik a randik után, nem érdeklek senkit igazán. Pedig kedves vagyok mindenkivel, és értelmesnek, viccesnek is tartanak.
És a másik oldal is jelen van, hogy sokan szeretnének velem szexkapcsolatot, ami nincs ellenemre olyan szempontból, hogy imádom a szexet, és hiányzik is nagyon, amikor szingli vagyok, nagyon szenvedélyes csajnak tartom magam. Ráadásul sokszor van olyan, hogy bejön valaki külsőre, de soha nem járnék vele, mert személyiségre nem fog meg, tehát külön tudom választani a vonzalmat a szerelemtől. Ugyanakkor félek kicsit, hogy megbánnám, vagy nem élvezném, ha belemennék ilyesmibe.
Igen, most lehet ítélkezni felettem, de tényleg nagyon kettős személyiségem van, és egyenlőre még nem tudtam eldönteni, hogy melyik oldalam az erősebb.
Szerintetek feküdjek le 1-2 sráccal, aztán ha nem tetszik a dolog, akkor maradjak szingli?
20L

Én 28 éves koromig voltam szűz, úgy mint te, senki sem érdeklődött igazán. Akkor eluntam a várakozást és belementem egy szexkapcsolatba egy fiatalabb sráccal. A srácot tényleg semmi nem érdekelte a szexen kívül. Mondjuk én sem voltam szerelmes belé (hogy is lehettem volna, mikor alig árult el valamit magáról?)
Végül én szakítottam meg a kapcsolatot. Utólag bántam a dolgot, főleg, hogy az első élményeim mind egy ilyen érzelemmentes kapcsolatból vannak, de volt egy jó oldala. Tökéletesen tisztába kerültem vele, mi az amit NEM akarok. Soha többé.
Ezért utána sokkal nyugodtabb lettem, nem stresszeltem rajta, hogy találjak valakit, mert rájöttem, hogy egy megalkuvó kapcsolatnál igenis jobb egyedül. A randikon sem érdekelt már, hogy mikor szexelhetünk már. Annak örültem, ha jókat beszélgethettünk, mert az sokkal fontosabb. És láss csodát, két év alatt megtaláltam a páromat és azóta már házasok vagyunk :).
A fentieket összefoglalva, nem örülök, hogy megtettem, legszivesebben kitörölném az életemből azt az időszakot. Ugyanakkor nélküle lehet, hogy nem tartanék ott ahol vagyok. Mivel te még csak 20 éves vagy, én a helyedben várnék még :).

1. vagyok még egyszer. Csak egy kis hozzáfűzni való. Nem tudom, nálatok hogyan megy a kapcsolattartás a randik után, de hadd osszam meg veled az én tapasztalataimat.
Srác randira hív, jót beszélgetünk, elválunk, írogatunk egymásnak, várom, hogy újra elhív-e, de nem, és valahogy elhal az egész. Ezen többször túlestem én is, és rájöttem valamire.
Főleg a normális srácoknál, akik nincsenek túl rengeteg barátnőn előfordul, hogy nem tudja, hogy a jól sikerült randi után újra elhívhat-e vagy se, mert nem tudja azért voltál/vagy-e kedves, mert bejön neked, vagy csak mert alapból jó természetű lány vagy. A lányok hajlamosak azt hinni, hogy egyértelmű, hogy azért kedvesek, mert tetszik, de nem az.
Ilyenkor a fiúk várnak valami biztatásra a lánytól, és ha nem jön, akkor annyiban marad a dolog. Én is sokszor beleestem ebbe a hibába. Tehát ha a srác randira hívott, jól éreztétek magatokat, utána is üzenget és érdeklődőnek tűnik, hívd el te valahová 1-2 hét múlva. Egy kiállításra, vagy moziba például. Nem kell semmi többet kezdeményezni, csak találkozzatok kettesben, beszélgessetek még egyszer, majd váljatok el barátian. Az, hogy ezúttal te hívtad el őt, egyértelműen jelzi neki, hogy szimpatikus volt az első randin. Ha azután még mindig érdekled, megint el fog hívni ő.
Ha te az a fajta vagy (ahogy én is voltam) aki mindig csak azt várja, hogy a másik hívogassa el, akkor sajnos nagy eséllyel eltűnedeznek a srácok a randi után. Mindenki fél a visszautasítástól, ha úgy érzik, nem érdekelnek téged eléggé, inkább nem kockáztatnak.

Ha erkölcsi, vagy más problémád van egy szexkapcsolattal,akkor ne menj bele.
Semmilyen kényszer hatására ne tegyél semmit,csak, ha úgy érzed.

Mindig legyél ribi, ha megteheted!
20L

Én is teljesen így voltam vele, és én a szexelést választottam. (Szándékosan nem a "ribiség" szót használom, mert nincs ebben semmi ribbancos. Hagy élvezzük kicsit mi is az életet két menstruáció között.) Nem lettem kevesebb semmivel sem annál, aki örökre szűz marad, ez csak szex. Ha nem a szerelmeddel csinálod, akkor nem lesz egy fantasztikus testi-lelki kapocs, ez tény, de attól még kurrva jó. Persze, csak ha megfelelő a partner. :) Szerintem ne görcsölj rajta, élvezd az életet, élvezd a bókokat és majd út közben, tapasztalatból mondom, úgyis jönni fog az a szerelem. :)
Viszont a védekezésre ügyelj kicsit jobban mint én. mert a mai napig csodálom, hogy nem kaptam el semmit. :/

Azért tartanád magad ribinek, mert lennének szexkapcsolataid, amikor nincsen párkapcsolatod?
Ilyen hozzáállással szerintem te ne menj bele.
L21

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!