Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elegem van már abból, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van már abból, hogy a nők r-bancok. Miért nem tudok normális társat találni? Nincs normális nő?

Figyelt kérdés

Először is: nem a szerencsétlen szerelmi életem haragját vetítem ki a nőkre, mert nem olyan vagyok, aki senkinek sem kell

22 éves vagyok. A számomra megfelelő korú nők egy részét (kb fele) kezdésnek kizárom a külső/kisugárzás miatt. (szerintem a szépség nagyrészt nem adottság, hanem inkább életvitel kérdése, az pedig összefügg a belső tulajdonságokkal)

Tehát külsőre nincsenek semmi extra igényeim, a másik fele átment, és itt már a személyiség érdekel engem. Ezeknek a csajoknak a többsége az én szemember rib-nc. Én egy szép, romantikus kapcsolatot szeretnék, amiben két ember szereti egymást, és ebbe nekem nem fér bele az, hogy valaki alkalmi szexekben vesz(vett) részt, mert aki ilyen könnyen eladta a lelkét, attól én már nem számítok semmi jóra egy igazán jó tartós kapcsolat szempontjából, mert máskor is el fogja. Könnyen jön-könnyen megy típusú életvitel nem nekem való. A szexkapcsolatról meg már nem is beszélve. Tehát ezzel már ki is zártam a nők túlnyomó többségét. És akkor ott vannak még azok, akik ugyan nem partirib-ncok, nem alkalmi szexéletet folytatnak, de azért cserélgették a pasijaikat annyit, hogy már megvolt legalább 6-8 22 éves korukra. Efölötti szám is kizáró ok nálam. Nemcsak a könnyűvérű életvitel miatt, hanem amiatt is, mert tudom, hogy akik sokadikok egymásnak, azok már sosem fognak egymás számára olyan fontos szerepet betölteni, mint olyanon, akiknek még alig volt más addig. Nem mindegy, hogy egy egész körszelet tortából egynyolcad cikket kapsz, vagy a felét. Mert azok az érzelmek és élmények, amiket veled élhetne meg, már 5-6-7 másik pasira ellőtte, mert az érzések is minél több pasi esetén egyre közömbösebbé válnak a csajokban, én ezt látom. Ugyanaz az élmény sokadjára már nem olyan nagy szám. Szóval kizártam a csajok többségét. És a maradék, "legnormálisabb" csajok körében még akkor ott van maga a válogatás témája, ami a legjobban kiveri nálam a biztosítékot. Még a legnormálisabbnak mondott csajoknál is azt látom, hogy több pasi bejön nekik, és szinte teljesen mindegy, hogy ez, vagy az jön, amelyik jön, az viheti. Nem azt választják, aki a legjobban bejön, akit a legjobban szeretnének, hanem amelyik sült madárként repül a szájukba. Aztán ha már úgy alakult, akkor azt hazudják majd, hogy mindig is őt akarták. És itt érett életvitelű, okos, egyetemista nőkről (is) beszélek. És engem ez teljesen visszataszít, hogy azt látom, hogy valakinek ennyire mindegy, hogy én jövök, vagy más. Ha én nem, nem gáz, majd mert ott az a másik pasi, aki szintén bejön... és ezt még olyan csaj is megcsinálta velem, aki szinte bevallotta az érzelmeit felém (bár nem mondta ki), én csak óvatosan akartam közelíteni felé és ez 1-2 hétig eltartott, ez idő alatt meg összeszedte valaki más egy buliban. Ennyit ér.

Ugyanez a véleményem azokról, akik ha ló nincs, szamárral is képesek összejönni, ahelyett, hogy inkább keresgélnének még. A csajok többsége kapcsolatfüggő. Csak legyen valaki velük, és kész...

Szóval a lényeg, hogy én olyasvalakit szeretnék, aki tényleg ragaszkodik hozzám és tényleg én kellek, nem más, nem akáarki. Egy érzelmekben gazdag, harmonikus kapcsolatot, melyekre az említett kizáró okaim káros tényezők lennének. Ha én tudok és tudtam így hozzáállni valakihez, nem értem, hogy miért nincs ez így viszont. Vannak, akik kezdeményeznek felém, vagy legalábbis komoly jeleket adnak, csak általában az is bebizonyosodik elég hamar, hogy mégsem gondolták komolyan, amikor következő héten már mással vannak. Még mielőtt egyáltalán elkezdett volna alakulni valami. És még sok hasonló sztori...

:(

2016. jún. 9. 23:18
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
18%
Isten nagybetű a nemhívőknek is. :) Amúgy részben igazad van kérdező, viszont már nem abban a világban élünk. Ki ne örülne annak ha első vagy második és egyben utolsó, de ez már 16-18 éves kor fölött nem reális elvárás. Amúgy kíváncsi lennék arra is ha már ilyen erkölcsi magaslatokból szólsz le hozzánk, hogy te hozzávetőleg hány nővel voltál. Amúgy meg ha jelzést látsz tessék kicsit határozottabban udvarolni, mert 1-2 hét már elég hosszú idő ebben a rohanó világban.
2016. jún. 10. 06:26
 22/38 anonim ***** válasza:
80%

Te nem nyitsz a lány felé és nem udvarolsz akkora hévvel, más meg igen, és csodálkozol hogy elmegy vele??? :D Jobb ha tudod! A nők azzal mennek el, akiről látszik, hogy akar is tőlük vlmit!

Egyébként meg ha minden nőről ilyen a véleményed, miért is kell Neked nő?

A harmadik meg:Mi a probléma azzal, hogy a nőnek 8 szexuális partnere volt 22 éves korára? Lehet, h a pasik olyan rosszak voltak az ágyban, h nem élvezte velük. Vagy kiderült a pasikról vlmi (például h ugyanolyan jófiúnak gondolják magukat, mint Te kérdező, aztán később kiderül, h csak egy semmitmondó alak). Szóval nem mindig a nőkben van ilyenkor a hiba!

2016. jún. 10. 06:40
 23/38 anonim ***** válasza:
73%
En is kivancsi vagyok, Kerdezo, hany nő volt eddig? Kapcsolatban es szexuálisan kulon. A következtetést levonom utana.
2016. jún. 10. 07:52
 24/38 anonim ***** válasza:

Nyilván a válasz 0,00 reloaded

Kérdező nagyon úgy jön le, a mentalitásodat tekintve egy királykisasszony vagy, aki várja a fehér lovas herceget, de jelen esetben te a herceg vagy, aki várja a fehér ruhás szüzet!

A bajod, hogy elvárnád, hogy a csajok harcoljanak érted, de ehhez sem a külsőd, sem a belsőd nem adott. A nők a férfiak 99%-ért nem hajlandó tenni, a maradék 1%-nak pedig sosem szabad a f*rka, tehát a szűzlányok seregének harcolniuk kell minden 1es cm gyönyörért.

A fő bajod, te a 99% aljába tartózol, de az 1% felső rétegében képzeled el magad. Amennyiben leszbi csaj vagy, akkor szintén tenned kell a p*nciért!

2016. jún. 10. 09:14
 25/38 Sunshinedoll ***** válasza:
54%
Te meg a mi szemünkben vagy egy lúzer. Szedd össze magad, ember. Neked senki se elég jó. Vegyél egy madarat. Olyannak tűnsz, aki ellenne egy tollas kis döggel, aki folyton rikácsol.
2016. jún. 10. 09:24
 26/38 anonim ***** válasza:
91%

" Én egy szép, romantikus kapcsolatot szeretnék, amiben két ember szereti egymást,"

Ezt nem zárja ki az, ha valakinek voltak kalandjai. A párommal romantikus, szép kapcsolatunk van, nagyon szeretjük egymást. Most vettünk közös lakást, jövőre esküvő.

Én 9 férfival voltam előtte, ő ennél sokkal több nővel előttem. Mindkettőnknek 2 komoly kapcsolata volt, a többi futó kaland, egyéjszakás, szexkapcsolat.

Ettől nem lettünk rosszabb emberek, egymást pedig őszintén szeretjük.

Ami a "csak engem akarjon" dolgot illeti. El kell keserítselek, nincs olyan, hogy igazi.

Mielőtt összejöttem a párommal, versenyben volt egy másik férfi is. Ha az a férfi nem élt volna külföldön (kiküldetésen volt 2 éve, és bizonytalan volt mikor jön vissza), akkor most vele lennék. Miért? Mert a páromnak nem hittem a híre miatt. Aztán a másik férfit picit hanyagolni kezdtem, mert nem akartam beleszeretni, ráadásul elég bonyolult volt a helyzetem nélkülük is.. végül a párom teljesen levett a lábamról. Hogy miért ő? Mert neki volt meg a lehetősége erre, a másik nem volt itthon és csak az email-ek maradtak.

Nem bánom, hogy a párommal vagyok, egy percig sem. Megjegyzem, a másik férfi azóta is (4 éve) kint van.

Nem hiszek abban, hogy van egy igazi.. nincs igazi! Ha a párommal nem lennék együtt, tudom, hogy akkor is boldog lehetnék idővel. Nyilván túl kéne lépnem a dolgon, de nélküle is megtalálnám a boldogságomat. Van egy kollégám, akivel szintén nagyon jól kijövünk, sok a közös bennünk, vonzó férfi, és ennyi. Nem gondolok rá, mert nem akarok és mert nincs szükségem rá, a páromat szeretem. Viszont ha nem lennénk együtt, nos, akkor lehet, hogy idővel összejönnénk. Ahogy továbbra is állítom, hogy a másik, külföldön élő férfival is működne a kapcsolat.

Ez az egész döntés kérdése. Le tudnám élni a párom nélkül az életemet, csak nem akarom. Tökéletes, szerető társ. Imádom minden porcikáját legyen szó külsőről, vagy belsőről. Akadnak problémáink, de megoldjuk. A kapcsolatunk biztos lábakon áll, működik.

De nem ő az egyetlen, akivel létrejöhetne egy ilyen kapcsolat.

2016. jún. 10. 10:08
 27/38 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon egyszerű, a normális nők 95%a.... foglalt, ennyi, van sok nem-r..anc, csak van pasija ezért nem érdekled.

Amúgy elárulom a szépség nem életvitel kérdése, ha valaki kis mellekkel, ronda arccal, csúnya alkattal születik, nincs az az életvitel ami ezen változtatni fog, elképesztően felszínes vagy és elvárod hogy a csaj ne legyen az? Valahogy nem lep meg miért nem találsz normális lányt, azok kerülik a magadfajtát.

Amúgy most eget rengető dolgot fogok feltárni előtted. A nők nem válogatnak, mert ítélet napig ülhetnének hogy gyűljenek a pasik, van egy standardjuk és ha találnak egy szimpatikus pasit aki ezt megüti, akkor nekik az jó. A logikád szerint én egy felszínes lusta idióta vagyok mert találkoztam egy nekem nagyon szimpatikus sráccal és nem vártam meg hogy egy több fős nyálcsorgató hárem gyűljön körém hanem lecsaptam az adódó jó lehetőségre.

Rossz helyen keresgélsz, a "normális lány" nem bulikban pasizik, ha a jelöltjeid ilyen, akkor teljesen más csajt próbálsz felszedni mint amit akarsz aztán sír a szád hogy nem olyan.

2016. jún. 10. 11:07
 28/38 A kérdező kommentje:
2 nőm volt amúgy, mindkettőt én dobtam.
2016. jún. 10. 11:11
 29/38 anonim ***** válasza:
63%
Amúgy megkérdezném te eddig hány nővel voltál? Azon kívül az a bajod hogy a nők nem válogatnak, te eddig pontosan hány csajra is hajtottál rá? Vagy neked bármelyik jó amelyik megüti a mércét? Ja hogy ha a csaj is így gondolkodik akkor már buta. Te elképesztően szexista és előítéletes vagy, remélem tényleg normális csajnak nem lesz hozzád "szerencséje"
2016. jún. 10. 11:15
 30/38 anonim ***** válasza:
91%
Akkor a "két nőddel" akiket "dobtál" biztos nagyon mély és romantikus kapcsolatod volt, ha így beszélsz róluk is...
2016. jún. 10. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!