Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok egy normális kapcsolatot találni?
Az utóbbi félévben mióta szakítottam a barátommal ami egyébként egy 3 éves kapcsolat volt, azóta képtelen vagyok értelmes pasikkal ismerkedni. Ami nagyon meglepő számomra, hogy milyen szinten be tudnak csapni csak azért hogy szexeljek velük.
Eleinte mindegyik szimpatikus de miután megtörténik a dolog azután vagy eltűnnek vagy játszadoznak csak velem. Volt olyan is akinél kiderült, hogy van barátnője, hát nagyon rosszul éreztem magamat, pedig nem tudtam róla. Nem értem mi az oka pedig szerintem nem vagyok elviselhetetlen sem csúnya és nem első randi után szoktam szexelni a legtöbb esetben. Vannak még olyanok akiknek ez gondot jelent ? Ti hol találtátok meg a szerelmet ?
22/N
Azért a különbség: én négy hónapja szakítottam, és azóta nem volt senkim, mégsem sírok. Te fél éve, és a kérdésből az derül ki, hogy azóta több fiúval is lefeküdtél, de most itt sajnáltatod magadat. :D
"nem első randi után szoktam szexelni a legtöbb esetben"
Pedig egy lehetséges ok, hogy azért nem találsz normális kapcsolatot, mert sok pasinak nem kell olyan nő komoly kapcsolatra, akit ilyen könnyen megkapnak. A legtöbb esetben.
Nem kell össze jönni fűvel-fával az első randi után, csak hogy megismerd, és kiderítsd mit akar.
Néhányan olyan idiótán csinálják ezt a társkeresést... Nem a kapcsolatban kell megismerni egymást, hanem előtte.
Normalis part talalni idobe telik, kozben meg jol kell erezni magad az eselyesekkel.;)
31 evesen en azt mondom, hogy szerintem normalis, hogy akar 1-2 ev is eltelik 2 nagy szerelem kozott. Es kozben meg szexek es par hetes, honapos probalkozasok vannak. Ez ilyen.
Es a pasik neveben elnezest kerek, hogy par randi erejeig eljatszuk a szerepet a szexig, de megveszunk a punciert, az az elteto ero.;)
Ismerkedj, elvezd, aztan majd jon az igazi, ne keresd gorcsosen, fiatal vagy meg!;)
Előre meg kell beszélni azt, hogy mit szeretnétek a másiktól. Ha komoly kapcsolatot szeretnél, azt meg főleg nem árt tisztázni. Sajnálom, hogy ennyi embernek bedőltél, én azt mondom, továbbra se add magad könnyen.
Annyiból jobb helyzetben vagy most, hogy bizonyára túlléptél teljesen a 3 éves kapcsolatodon.
Változó, hol találtam meg a barátnőm. 3 éve volt már rá példa, hogy itt. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!