Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok kialakítani egy normális kapcsolatot sem a nőkkel?
Elég idős vagyok már, 25 éves, de még soha nem volt párkapcsolatom. Sőt még esély sem volt rá, hogy legyen.
Fogalmam sincs hogyan kellene kialakítani még egy lazább kapcsolatot is. Fogalmam sincs mit tehetnék, és hogy miért van ez. Eléggé zavar, mert évek óta semmiféle előrelépés nem történt az ügyben, és eléggé rosszul érzem magam emiatt.
Gyakorlatilag nem tudok ismerkedni. Ha elmegyek valahova, ahol nők vannak, akkor sem tudnék mit tenni. Elég sok lányt megtetszik, akár a hétköznapokra gondolok, amikor utazás közben látok, akár más helyzetben, de még csak elindulni sem tudok.
Én egy évvel vagyok idősebb, de én még akkor se hajlok rá a dologra ha utalnak vagy közlik velem. Azthiszem 3 esély lett volna 1, facen rámírt a csaj, hogy unatkozik nem-e mennék át hozzá (HAJNALBAN!!!) Tudod mit válaszoltam erre? NEm, mert másnap melózok diákmunkán..... Én barom!
Következő a 2-es! A műszakvezetőm nyomulása. Bár ez összetett. Ezt annyira nem is bánom!
HÁRMAS!! Munkahelyemen egy nálam 7 évvel idősebb akkor 32 éves csaj közölte, hogy bejövök neki és szabadnap alkalmával felmehetnék hozzá, majd lenne valami egy ebéd vacsora keretében! Szó szerint ezt mondta! Szerinted elmentem? NEEEEEEEEM! pedig nem volt rossz bakker!
Már hogy beszélgetni nem tudsz elkezdeni?
Az osztálytársaiddal sem volt jó beszélgető- és haveri viszonyod (lányokkal)?
ma 22:40
Hát te tényleg Tajgetosz-pozitív vagy :D
#6-os:
Az első esetben nem vagy egyértelműen hibás. Ismerősöd volt az a lány? Ha nem, akkor igazán nem kell rögtön ugorni, ha hív. Kérj valami egyéb ajánlatot. Gyanús is az ilyen.
A másik két esetben mi volt a problémád? Velem persze nem történnek ilyenek, de asszem nem sok akadályt görgetnék elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!