Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így voltam randizni és a pasi azt mondta, hogy neki ez már sok?!
Ilyesmi ruhában voltam tegnap randizni: [link]
(Sokáig elhúzódott az aznapi munkám, így már nem volt időm hazamenni átöltözni, lemondani meg természetesen nem szerettem volna a találkát.)
A találkozó végén azt mondta a pasi, hogy neki az ennyire puccos, kifinomult nők nem az esetei. Valamint ő nem tudna megfelelni az én igényeimnek. Milyen igényeimnek? Nem is volt szó a beszélgetés során semmiféle igényekről.
Hiába mondtam neki, hogy ezt a fajta öltözködést a munkám megköveteli és természetesen hétvégén, otthon én sem ilyen ruhákat hordok. Sőt, alig várom, hogy napvégén megszabaduljak ezektől az amúgy nem túl kényelmes ruhadaraboktól. Csak mondta és mondta a magáét...
Egyszerűen nem fér a fejembe...
Miért a ruha volt a legfontosabb az egész randevú során?
Ha én valakivel egy hullámhosszra kerülök, akkor tőlem mackónadrágban is eljöhet egy találkozóra.
Jártatok már ti is hasonlóan?
#30 Ezt remélem még te sem gondoltad komolyan...
Örülnél te és szerintem sok más férfi is, ha az utcasarkon ilyen ruhában állnának a lányok.
Jó, nem azt mondom, hogy a világ legvisszafogottabb ruhája, de azért ne tituláljuk már "prostis ruhának."

Ennél a vállalatnál voltam gyakorlaton. Majd amikor letelt a gyakorlati idő, akkor felajánlották, hogy dolgozhatnék náluk. (Természetesen az elején jóval alacsonyabb beosztásban dolgoztam.)
Az elődöm csinált egy fatális nagy hibát...És engem kértek fel erre a (jelenlegi) "posztra"! (Nekem volt meg a kellő iskolám, nyelvvizsgáim,...)
Fiatalon? 18 évesen kezdtem az egyetemet, bukás nélkül végigvittem,...Ha azt nézzük, akkor egészen régóta dolgozom már.
Még jó, hogy ennyire a témánál maradtunk. :)
#35 :D Nap mint nap találkozom az emberek "jóindulatával"! :D Nagyon újat mondani már nem tudnak.
Rosszlányoskodni pedig nem szoktam,...Khm, illetve nem olyan értelemben. :P

szerintem ez egy csinos ruha és inkább örült volna neki, hogy jól is néztél ki és a randi is jól alakult
de mint ahogy már más is írta, legalább kiderült, hogy nem illetek össze

Az se normális, aki szerint ez a ruha utcasarkos. :D Már nem azért, de mi a prostis egy TÉRDIG ÉRŐ, visszafogott színű ruhában? Az a kivágás sem prostis, hanem még bőven az ízléses kategória.
Kérdező: örülj, hogy megszabadultál a sráctól. Tipikus, kisebbségi komplexusos hülye, aki nem bírja elviselni, ha mások is megnézik a barátnőjét. Az ilyenért nem kár. Majd lesz olyan, aki elég férfi ahhoz, hogy "elviselje", hogy a barátnője esetleg másoknak is tetszik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!