Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így voltam randizni és a pasi azt mondta, hogy neki ez már sok?!
Ilyesmi ruhában voltam tegnap randizni: [link]
(Sokáig elhúzódott az aznapi munkám, így már nem volt időm hazamenni átöltözni, lemondani meg természetesen nem szerettem volna a találkát.)
A találkozó végén azt mondta a pasi, hogy neki az ennyire puccos, kifinomult nők nem az esetei. Valamint ő nem tudna megfelelni az én igényeimnek. Milyen igényeimnek? Nem is volt szó a beszélgetés során semmiféle igényekről.
Hiába mondtam neki, hogy ezt a fajta öltözködést a munkám megköveteli és természetesen hétvégén, otthon én sem ilyen ruhákat hordok. Sőt, alig várom, hogy napvégén megszabaduljak ezektől az amúgy nem túl kényelmes ruhadaraboktól. Csak mondta és mondta a magáét...
Egyszerűen nem fér a fejembe...
Miért a ruha volt a legfontosabb az egész randevú során?
Ha én valakivel egy hullámhosszra kerülök, akkor tőlem mackónadrágban is eljöhet egy találkozóra.
Jártatok már ti is hasonlóan?

#18 nem vagyok csaj, en ilyen kis arulo vagyok :)
Tegyuk fel h a ruhat elnezzuk neki. Akkor is ott van h zavarja h nezik, ha a ruha miatt, ha csak ugy, nezik a csajt, hat ez milyen gaz mar. :D ha nem neznek meg akkor meg az lenne a baj, h miert nem neztek meg.

Hát ha ez puccos - akkor tőlem sírva menekült volna!
Lépj túl!

Bocs a kérdésért, de milyen munkához kell ekkora kivágás egy ruhán???? Ha nem akarod megnevezni azt is megértem, csak érdekelne.
Amúgy meg a pasinak súlyos komplexusai vannak. Első randin kvázi féltékenykedett arra hogy mások megnéznek....szóval a későbbiekben sem számíthattál volna semmi jóra tőle. "Túl jó nő a csajom" típus. Ha meg túl átlagos lennél akkor meg az lenne a baja, és szerinte ciki lenne veled mutatkozni. Hagyd a fenébe. Az ilyenekkel nem érdemes az idődet pocsékolni. Valószínűleg nem hitte el a ruhás magyarázatot, és úgy érezte, hogy nincs a te szinteden, és inkább ő pattintott le, mint hogy egy újabb nő visszautasítsa.

"Bocs a kérdésért, de milyen munkához kell ekkora kivágás egy ruhán????"
Nincs gond, de milyen ekkora kivágás? :O
Te még nem láttál mélyen dekoltált ruhát.
Ebben a ruhában semmi közönséges és hivalkodó nincs.
Gazdasági igazgató vagyok egy nagyobb vállalatnál. De azt hiszem, hogy ez teljesen lényegtelen most!
Ennél nagyobb problémákkal is megbirkózom, de azért köszönöm szépen. (Még jó, hogy érdemben is hozzá tudtál szólni a témához.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!