Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így voltam randizni és a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így voltam randizni és a pasi azt mondta, hogy neki ez már sok?!

Figyelt kérdés

Ilyesmi ruhában voltam tegnap randizni: [link]

(Sokáig elhúzódott az aznapi munkám, így már nem volt időm hazamenni átöltözni, lemondani meg természetesen nem szerettem volna a találkát.)

A találkozó végén azt mondta a pasi, hogy neki az ennyire puccos, kifinomult nők nem az esetei. Valamint ő nem tudna megfelelni az én igényeimnek. Milyen igényeimnek? Nem is volt szó a beszélgetés során semmiféle igényekről.

Hiába mondtam neki, hogy ezt a fajta öltözködést a munkám megköveteli és természetesen hétvégén, otthon én sem ilyen ruhákat hordok. Sőt, alig várom, hogy napvégén megszabaduljak ezektől az amúgy nem túl kényelmes ruhadaraboktól. Csak mondta és mondta a magáét...

Egyszerűen nem fér a fejembe...

Miért a ruha volt a legfontosabb az egész randevú során?

Ha én valakivel egy hullámhosszra kerülök, akkor tőlem mackónadrágban is eljöhet egy találkozóra.

Jártatok már ti is hasonlóan?

2016. jún. 8. 16:16
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

#18 nem vagyok csaj, en ilyen kis arulo vagyok :)

Tegyuk fel h a ruhat elnezzuk neki. Akkor is ott van h zavarja h nezik, ha a ruha miatt, ha csak ugy, nezik a csajt, hat ez milyen gaz mar. :D ha nem neznek meg akkor meg az lenne a baj, h miert nem neztek meg.

2016. jún. 8. 17:31
 22/42 anonim ***** válasza:
Ha csak a ruha érdekelte....:D Sokat nem veszítettél azzal, hogy lelépett.Inkább örülnie kellett volna, milyen csinos vagy. :)
2016. jún. 8. 17:40
 23/42 anonim ***** válasza:

Hát ha ez puccos - akkor tőlem sírva menekült volna!

Lépj túl!

2016. jún. 8. 17:40
 24/42 anonim ***** válasza:
59%
Ugyanúgy érzek, mint az utolsó, hogyha ez a ruha puccos, akkor az én ruhatáramhoz és stílusomhoz ezen logika mentén csakis Prince Harry vagy William illik :'D. Ez egy teljesen átlagos, csinos ruha, és ha valakinek ez már a túl elegáns kategória vagy puccos, akkor bocsánat, de nem egy körökben mozgunk, és felesleges rabolni egymás idejét. Nem akarnék olyannal lenni, aki nem tud felöltözni egy rendes vacsorára vagy színházba (pláne, nem akarnék féltékenykedős dumákat hallgatni) mert annyi az igényszintje, hogy egy ilyen ruha neki már puccos.
2016. jún. 8. 17:53
 25/42 anonim ***** válasza:
0%

Bocs a kérdésért, de milyen munkához kell ekkora kivágás egy ruhán???? Ha nem akarod megnevezni azt is megértem, csak érdekelne.

Amúgy meg a pasinak súlyos komplexusai vannak. Első randin kvázi féltékenykedett arra hogy mások megnéznek....szóval a későbbiekben sem számíthattál volna semmi jóra tőle. "Túl jó nő a csajom" típus. Ha meg túl átlagos lennél akkor meg az lenne a baja, és szerinte ciki lenne veled mutatkozni. Hagyd a fenébe. Az ilyenekkel nem érdemes az idődet pocsékolni. Valószínűleg nem hitte el a ruhás magyarázatot, és úgy érezte, hogy nincs a te szinteden, és inkább ő pattintott le, mint hogy egy újabb nő visszautasítsa.

2016. jún. 8. 17:58
 26/42 anonim ***** válasza:
Ott a cink, hogy sokan meg akarnak felelni a másiknak már ismerkedés során. Magát kell adnia az embernek, ha ez nem tetszik a másiknak, akkor kitűnő szűrő arra, hogy elfelejtsék egymást. Semmi cink nem volt ezzel a ruhával, egy ilyen szurkálódó tirpák lehetett a pasas. Felejtsd el! :)
2016. jún. 8. 17:58
 27/42 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén kívánom, hogy ez legyen az életedben a legnagyobb probléma.
2016. jún. 8. 18:04
 28/42 A kérdező kommentje:

"Bocs a kérdésért, de milyen munkához kell ekkora kivágás egy ruhán????"

Nincs gond, de milyen ekkora kivágás? :O

Te még nem láttál mélyen dekoltált ruhát.

Ebben a ruhában semmi közönséges és hivalkodó nincs.

Gazdasági igazgató vagyok egy nagyobb vállalatnál. De azt hiszem, hogy ez teljesen lényegtelen most!

2016. jún. 8. 18:10
 29/42 A kérdező kommentje:

Ennél nagyobb problémákkal is megbirkózom, de azért köszönöm szépen. (Még jó, hogy érdemben is hozzá tudtál szólni a témához.)

2016. jún. 8. 18:13
 30/42 anonim ***** válasza:
0%
Láttam mélyen dekoltált ruhát. Csak az ilyesmi nem munkaruha. Ha csak nem a sarkon végzi az adott hölgy a munkáját.
2016. jún. 8. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!