Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így voltam randizni és a pasi azt mondta, hogy neki ez már sok?!
Ilyesmi ruhában voltam tegnap randizni: [link]
(Sokáig elhúzódott az aznapi munkám, így már nem volt időm hazamenni átöltözni, lemondani meg természetesen nem szerettem volna a találkát.)
A találkozó végén azt mondta a pasi, hogy neki az ennyire puccos, kifinomult nők nem az esetei. Valamint ő nem tudna megfelelni az én igényeimnek. Milyen igényeimnek? Nem is volt szó a beszélgetés során semmiféle igényekről.
Hiába mondtam neki, hogy ezt a fajta öltözködést a munkám megköveteli és természetesen hétvégén, otthon én sem ilyen ruhákat hordok. Sőt, alig várom, hogy napvégén megszabaduljak ezektől az amúgy nem túl kényelmes ruhadaraboktól. Csak mondta és mondta a magáét...
Egyszerűen nem fér a fejembe...
Miért a ruha volt a legfontosabb az egész randevú során?
Ha én valakivel egy hullámhosszra kerülök, akkor tőlem mackónadrágban is eljöhet egy találkozóra.
Jártatok már ti is hasonlóan?

Teljesen gáz a pasi, kisebbségi komplexusban, féltékenységben és paranoiában szenved.
Kerüld el szerintem!
Képzeld csak el, hogy mi lenne ha összejönnétek.
Halálra szekírozna azzal, hogy ki néz téged és hogy vagy felöltözve.
Más pasi majd megveszne, ha ilyen csinosan látná a barátnőjét, pláne munkából jövet.
Ahhoz a pasihoz olyan csaj való, aki nem tűnik ki a tömegből, és ugyan olyan lelki gondjai vannak mint neki.

Jézus, azt mondd már meg, mitől szimpatikus egy pasi, aki az első randin kritizálja a ruhádat és már féltékenykedik a szomszéd asztalnál ülő három vadidegenre????
Ebből egy is elég lett volna.
Örülj neki, hogy máris kiderült, miféle, és nem játszotta el a jófejet amíg össze nem jöttök. Utána a munkahelyedre is járhattál volna rettegve, hogy mit fog szólni, ha férfi kollégáddal beszélgetsz és miből csinál balhét.

Végig a ruhádon pörgött meg beszólt, hogy miért néznek téged mások...Ha van eszed, akkor se állsz vele többet szóba, ha térden csúszik az ajtódig :) Az ilyen később csak rosszabb lesz, a végén még fel is hizlal, nehogy másoknak tetsszél vagy ha nagyon kicsinosítod magad, meggyanúsít, hogy félrelépsz.
Oké, van rá esély, hogy egyik sem következik be, de én tuti nem kockáztatnék egy ilyen első randi után.

Meg ha csak egy dolog zavarta volna, akkor azt mondom oke, de minden szrba belekot ez a csoka, az mar annyira nem okes. En felnek a kov. talitol h most a cipofuzom nem jo, vagy a hajam tul kihivo, vagy tul jo a seggem(ami tenyleg igy van!! :D), vagy tul nagy a peniszem stb
Normalisan, elegansan oltoztel fel, ha gumicsizmaba mesz akkor meg az lett vna a baja.
Nem fogok másik randit kérni tőle, ez tuti!
Az elegáns ruhákban is ugyan az a személyiség vagyok, mint átlagos, hétköznapi ruhákban.
Tetszett, hogy értelmesen eltudok vele beszélgetni, ezt leszámítva jó személyisége volt és pozitív kisugárzása, valamint sokszor megnevettetett a randi folyamán.
És egész jó, önálló gondolatai voltak.
Valamilyen szinten örülök, hogy hamar kibukott nem passzolunk. Csak nekem olyan felfoghatatlan, hogy egy ruha miatt így állt hozzám.

Szerintem jól jártál. Vedd úgy, hogy a szemét kivitte saját magát :D
Látta, hogy túl jó vagy hozzá, így rendes volt és önszántából lelépett. ritka az ilyen pali, sokan inkább pazarolják a nő idejét addig, amíg a nő rá nem jön és nagy nehezen dobja.
Az, hogy emiatt elutasított elég kis önbecsülésre utal.
Nem fair, amit itt a lányok csináltak? :O Miért is? Elmondták a véleményüket...
Az szerinted fair, hogy egy ruha miatt skatulyába tesszük az embert? Majd amikor elmondom a srácnak, hogy ez csak egy ruha, ne gondoljon bele többet, mert nem vagyok puccos, akkor is csak a magáét hajtja.
Ennyire előítéletesek az emberek, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!