Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most tényleg azért nem hív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg azért nem hív randizni a pasi mert vizsgaidőszak van?

Figyelt kérdés
2015. dec. 9. 09:38
1 2
 1/11 Kenzo Tenma ***** válasza:
65%
Lehetséges. Másik lehetőség, hogy ez csak egy kifogás és amúgy nem akar elhívni.
2015. dec. 9. 09:39
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, te egyetemen tanulsz-e, vagy hogy a srác milyen szakon van, de nem árt, ha tisztában vagy vele, hogy vannak olyan szakok, ahol a vizsgaidőszak tömény tanulás másfél hónapig. Mi évek óta együtt vagyunk a párommal, és ilyenkor 3 hetente tudunk találkozni, mert annyira tanulnunk kell. Én sem szerveznék randit ilyenkorra. Az ember nagyon feszült és aggódik, rohadt nehéz kikapcsolni az agyadat, folyamatosan tanulni kéne.
2015. dec. 9. 09:44
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
ha komolyan veszi és/vagy nehéz szakra jár, simán lehet
2015. dec. 9. 09:51
 4/11 anonim ***** válasza:
27%
Tudom,hogy az egyetemisták most leszedik a fejemet,de nem csak rájuk gondolva mondom hanem minden felnőtt emberre,hogy a túl elfoglalt vagyok szöveg minden esetben csak kifogásként van használva.Lehet valaki túl elfoglalt ahhoz,hogy filmezzen vagy könyvet olvasson,de ha megdobban a szív arra igenis hallgatni kell,persze ha nincs semmi érzelem akkor könnyű nemet mondani.
2015. dec. 9. 09:54
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
4: ha valóban van a kapcsolatnak jövője, akkor kibír néhány hetet egy randi. Viszont az egyetemen, amin ugye az egész jövőd múlik (egyetlen egy vizsga is befolyásolhatja azt, csúszol-e a diplomád megszerzésével stb.), senkit sem fog érdekelni kifogásként, hogy "randim volt".
2015. dec. 9. 09:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha komolyan veszi akkor tényleg lehet, hogy azért nem.

Tudod vannak időszakok amikor minden nap tanulni kell nem egy két órát hanem ennek a tízszeresét is. Olyankor meg nem nagyon tudsz másra gondolni ha a nyakadba van az összes vizsgád amit teljesítened kell mert különben csúszol.

2015. dec. 9. 10:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én az exemmel az előző vizsgaidőszakban ismerkedtem meg. Rá is ment a félévem. Akkor azt hittem, megérte. Most, hogy megcsalt minden jel nélkül, már nem így gondolom. Szóval igen, simán elképzelhető.
2015. dec. 9. 10:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nos vannak olyan szakok, ahol egyszerűen tényleg nem fér bele vizsgaidőszak előtt, alatt egy friss szerelem. Nálunk is pl év eleje óta tudtuk, hogy év végére lesz egy nagy beadandó, de csak most hétfőn közölték, hogy na mi (miután elkezdtük a tanszéken a tanárra borítani kb az asztalt évfolyam szinten, hogyha előfeltétele a vizsgának a beadandó, akkor legyen már szíves végre elmondani, hogy mi a feladat) Így most van 2 hetünk megírni egy 20-25 oldalas kis irományt miközben minden második nap zh (aminek teljesítése kell a vizsgához), és azért nem minden nap vagy naponta 2, mert ez egy laza félév. (utolsó előtti)

Na ha most betévedne az életembe egy pasi, aki tetszik, passzolunk is, és elkezdenének röpködni a pillangók itt hülyülnék meg, hogy nem tudok rendesen koncentrálni a tanulásra, és nem babra megy a játék. Súlyoz százezrekbe fáj ha nem végez időben az ember. (lévén nekem ez már msc, és bsc-n ahogy valaki már említette 1 vizsga miatt lehet csúszás, hát nekem lett plusz 1 félévem, így vagy időben végzek msc-n vagy fizetős lesz az utolsó félévem. éljenek a mérnök szakok 11 féléves oktatási ideje a 12 félév támogatási idővel!)

Arról nem is beszélve, hogy a bukott tárgyért fizetni kell, ha nem jó az átlaga és kolis, akkor bukhatja a koli helyét, a tanulmányi ösztöndíjról már nem is beszélve. Akinek nem gazdagok a szülei vagy egyszerűen zseni annak nem sétagalopp stressz szinten az egyetem.

2015. dec. 9. 10:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem járok orvosira vqgy mérnökire, de én sem kezdenék most randizni. Így is csak ugy találkozom a barátommal, hogy átjön, én meg tanulok. Ez van, nekem fontos a suli, olyan közepes nehézségü szakra járok, de azért van mit tanulni. Barátom megérti, ő is volt egyetemista, tudja milyen a vizsgaidőszak.

Szóval ha alakuló dolog lenne, én is így reagálnék. Esetleg ha lazább lenne és mondjuk több időm lenne egy-egy vizsgára,randi lehetne de azzal, hogy megérti, most nem tudnánk sürün találkozni. Ha sehogy sem érnék rá, de érdekelne a másik, megmondanám, hogy most nem alkalmas, de amint végzek, térjünk vissza a témához. Ha ezt mondta, ne aggódj szerintem. Ha semmit se mond, csak azt hogy nem ér rá, az fura, lerázásgyanus.

2015. dec. 9. 10:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

hááát nem tudom, emberfüggő. én orvosira járok, ami év közben is elég durva, a vizsgaidőszak meg egyenesen brutális, de mindig meg tudtam eddig oldani, hogy legalább hetente egyszer (ha nem is együttalvásra) de egy fél napra találkozzak a barátommal. nálam totális bekattanás lenne, ha pl 3 hétig kizárólag a tanulás kötné le minden percem :D

nem is értem, aki ilyet írt, az hogy bírja :D

persze mint mondtam, emberfüggő, lehetséges, hogy valakinek annyi ilyenkor a stressz, hogy bár pár órára ráérne, de inkább nem akar randizni, mert túlságosan elterelődnének a gondolatai, vagy éppen hogy annyira stresszes lenne, hogy nem tudna rád koncentrálni.

szerintem még ne írd le a srácot, várd meg, mi lesz a vége :)

2015. dec. 9. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!