Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megsajnált volna a lány? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsajnált volna a lány? Vagy igy hat rátok egy érzékeny pasi?

Figyelt kérdés

egy éve ismerem, végül leültem vele kettesben, hogy többet akarnék - de ő nem, és sajnálja, hogy félreértettem. Nem tűnt neki kellemetlennek a dolog, szinte természetesnek vette, tehát nem az a "bocsi, most mennem kell" reakció.

Elmondta, hogy nála nagy a mérce, igaz hogy jó lenne egy pasi neki, de nem fog ettől még bárkivel összejönni, neki is van ideálja. Kellemetlen vagy nem, de nem birtam ki, hogy ne sirjam el magam ahogy ezeket mondta. Nem volt nagy kiakadás, de én tényleg annyira mindenben megtaláltam ezt a lányt. Akkor egy kicsit ő is elgondolkodott, vagy nem tudom. Komoly arca lett, játszott a tereptárgyakkal, elmentünkor nem volt beszédes.

Egy hét után most elém állt azzal, hogy oké, próbáljuk meg, látja hogy nagyon akarom.

Komolyan gondolhatja, hatottam rá, vagy mi lehet ez?

2015. dec. 8. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:

hát lehet csak megsajnált

vagy imponál neki, hogy ennyire komolyan gondolod és ő nem csak egy a sok közül, akit leszólítottál

de igazából mindegy, kaptál egy esélyt, használd ki

2015. dec. 8. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Hát biztosan nem a férfiasságoddal vetted le a lábáról, most szánalomból szóbaáll veled, hogy nehogy szent karácsony napján felvágd az ereidet őmiatta, de max csókig juttok el, aztán majd pár hét múlva benyögi, hogy bocsi, de nincs kémia... ha van egy kis gerinced, nem alázod meg magad azzal, hogy ezt elfogadod tőle.
2015. dec. 8. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel erre vártál, ne habozz. Használd ki, hogy kaptál lehetőséget. Ha nem sikerül, nem vesztessz semmit. De ha igen, akkor valóra váltod az álmod. :)
2015. dec. 8. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, h imponal neki, h tenyleg ennyire fontos neked, ennyire tetszik, ennyit foglalkozol vele. De az is lehet (magambol kiindulva) h csak strategiat valt, es megprobal jobban ismerkedni, hatha vegul egy jo kapcsolat lesz.
2015. dec. 9. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!