Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsajnált volna a lány? Vagy igy hat rátok egy érzékeny pasi?
egy éve ismerem, végül leültem vele kettesben, hogy többet akarnék - de ő nem, és sajnálja, hogy félreértettem. Nem tűnt neki kellemetlennek a dolog, szinte természetesnek vette, tehát nem az a "bocsi, most mennem kell" reakció.
Elmondta, hogy nála nagy a mérce, igaz hogy jó lenne egy pasi neki, de nem fog ettől még bárkivel összejönni, neki is van ideálja. Kellemetlen vagy nem, de nem birtam ki, hogy ne sirjam el magam ahogy ezeket mondta. Nem volt nagy kiakadás, de én tényleg annyira mindenben megtaláltam ezt a lányt. Akkor egy kicsit ő is elgondolkodott, vagy nem tudom. Komoly arca lett, játszott a tereptárgyakkal, elmentünkor nem volt beszédes.
Egy hét után most elém állt azzal, hogy oké, próbáljuk meg, látja hogy nagyon akarom.
Komolyan gondolhatja, hatottam rá, vagy mi lehet ez?
hát lehet csak megsajnált
vagy imponál neki, hogy ennyire komolyan gondolod és ő nem csak egy a sok közül, akit leszólítottál
de igazából mindegy, kaptál egy esélyt, használd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!