Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira tetszik, mit tegyek?
A szomszed varosban van egy nagyon helyes pasi.
Szombaton egy buliban voltunk , es mar az elejen kiszurtam hogy ott van, kesobb felig meddig egy tarsasagba keveredtunk , aztan szemezgettunk,aztan kint voltunk es baratnomnek a baratja odahivta hozzank ,es bemutatott neki. Aztan mondta hogy o megy kocsikazni mert unja a bulit, nem megyek vele?! Hezitaltam de vegul vele mentem
Nagyon rendes,aranyos volt velem , sokat beszelgettunk ,majd visszamentunk a buliba, es kerdezte hogy mitcsinalunk megyunk be?, vegul bementunk ,aztan mondta hogy most megy,majd jon, es visszament a barataihoz .
Aztan kesobb is mindig figyelt, intettem neki hogy jojjon tancolni de nem jott,mondta is mikor dumaltunk ,hogy nincs kedve bulizni meg minden.
Meg nemreg lett vege a kapcsolatanak..es ott volt a lany is , de ugy tudom mar vege mindennek koztuk , a fiu sem ugy beszelt rola mintha erdekelne mar .
A buli ota semmi , nem keresett,semmi .
Pedig nekem kell az a pasi ,mut tehetnek?
#3 vagyis tizenéves vagy, tini, de nem is a kor számít annyira, ez a tiniség lesüt az írásodról, annyira tini az egész. Ez persze nem sértés, ilyen korban valószínűleg én is kb így fogalmazhattam, csak annyit jelent hogy a kérdès mind probléma, mind fogalmazás tekintetében a tini kategóriába illik.
Egyébként megbocsájtok. :)
"... nekem kell ..."
Istenem! Mint a dedóban!
Kezd el megszokni, hogy nem kaphatsz meg mindent!
Szerintem legközelebbi buliba akaszkodj rá, kis ginát az italába, felcsináltatod magadat, és egy életre magad mellé láncolhatod.
Sok sikert!!!
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!