Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-férfiak. Nektek hány lány-nő tetszik egyszerre? 22n
Úgy értem nem olyan akit csak elkönyveltek, hogy jó csaj és kész, hanem aki felkelti esetleg az érdeklődéseteket, tegyük fel nem is beszéltetek még, de bevonz benneteket.
A férfiak sok nőt megnéznek, de ebből hányra figyelnek fel komolyabban?
More complikated.
Akikre jobbaan felfigyelek mint egy sima "jól néz ki eléggé"-nél
A fura, elvont csajok (nem összetévesztendő: álművész, hipszter...!)
akiknek valamely adottságuk nagyon kiemelkedő (arc, száj, nyak, derék, fenék, csöcs sötöbö) - kár, hogy kombóban ritkán látni áltaába ha valamibe kiemelkedően jók valamiben tragikusan rosszak.
Figyuzd!
Jó fenék - kis mellek
Jó combok és alak - rémes pofa
Jó mellek - löttyed vagy nulla segg
Abszolút nyerő fenék és combok - fúúúúúúúj arc és sokszor haj is... Ilyen lezbihaj...
Ha nagyritkán minden passzol - hardcore rossz természet!
Van 1 barátnőm. Csinos, szép, kedves. Fél éve vagyunk együtt.
Van 1 szeretőm. Csinos, szép, bevállalós. 2 hónapja tart vele.
Van 1 lány, akivel tegnap randiztam. Csókolóztunk, csinos, kedves, aranyos. Több még nem volt.
Van 1 lány, akit a legjobb barátnőjén keresztül ismerek és rám hajtott múlt hétvégén. Jól néz ki, rendes csaj. Több még nem volt.
Az utcán megszólított egy az előző 4-nél is gyönyörűbb lány tegnapelőtt, akivel egy egyetemi szakra járunk. Beszélgettünk pár percet és azt mondta később ha rajta múlik még összefuthatnánk. Több még nem volt.
Tegnap jöttem haza a Mekiből és a buszon egy átlagosan jól kinéző lány (nem gyönyörű, de azért 10-ből 7 férfi megdugná) úgy nézett a megállóban és a buszon is, mint aki egyből belém zúgott. Egy megállóval előttem szállt le. Lehet még látom a jövőben, mert nagyon közel lakik. Már bánom hogy nem szólítottam meg.
Ezen kívül havi szinten mindig van 2-3 lány, akit megismerek annyira (pár perc beszélgetés után is akár), hogy érdekelni kezdenek szexuálisan is. Persze ebből legtöbbször nem lesz semmi, de muszáj próbálkozni a sikerért.
22/F (magas, szőke, jóképűnek mondott, sportos alkatú)
#3-al értek egyet. Legfeljebb egy van egyszerre, aki <a lány>, a többi helyes-helyes, de amúgy nem érdekel. Ellenben az az egy kellemetlenül be tud ragadni a gondolataimba úgy, hogy kétszer, vagy háromszor sétáltunk el egymás mellett egész eddig... Furán működöm, de ugye kell elrettentő példa is :)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!