Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a munkahelyemen egy lány, aki nagyon tetszik. Hogy hívjam el randizni?
Beszélgess vele többet, kérdezd meg egy másik munkatàrsad vsn e barátja. Vagy ebédelj együtt vele a munkahelyen és úgy beszéljetek.
Szerintem elhívni valakit egy randira és nemleges választ kapni azért nem olyan nagy pofáraesés, maximum pár napig kellemetlen lesz dolgozni és semmi több. Hajrá :)
Szerintem lehetne első körben ebédszünetben elhívni közösen ebédelni, vagy egy kávéra. Itt már kiderülhet, hogy viszonyul, esetleg már visszakozik amiért van barátja. Ha benne van, van alkalom tovább beszélgetni, kipuhatolni hogy viszonyulni egy valódi randihoz.
Ez szerintem jó "terv", mert ha nem úgy sül el, még visszatáncolhatsz, hogy te is csak barátkozni akartál, mert netán közvetlen környezetedben nem olyan jó arcok a kollégák. Persze remélem, hogy sokáig nincs szükség ilyen trükközésre, hanem hamar kiderül, hogy bátran ismerkedhettek.:)
Nem hinném, hogy kellemetlen lenne összefutni utána vele akárhol is.
Engem is utasított már el olyan, akivel aztán többször is találkoztam, és nem volt belőle semmi gond. Megkérdeztem, ő mondta, hogy nem, én meg mondtam, hogy rendben, megértettem. A jó viszony simán megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!