Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így voltam randizni és a pasi azt mondta, hogy neki ez már sok?!
Ilyesmi ruhában voltam tegnap randizni: [link]
(Sokáig elhúzódott az aznapi munkám, így már nem volt időm hazamenni átöltözni, lemondani meg természetesen nem szerettem volna a találkát.)
A találkozó végén azt mondta a pasi, hogy neki az ennyire puccos, kifinomult nők nem az esetei. Valamint ő nem tudna megfelelni az én igényeimnek. Milyen igényeimnek? Nem is volt szó a beszélgetés során semmiféle igényekről.
Hiába mondtam neki, hogy ezt a fajta öltözködést a munkám megköveteli és természetesen hétvégén, otthon én sem ilyen ruhákat hordok. Sőt, alig várom, hogy napvégén megszabaduljak ezektől az amúgy nem túl kényelmes ruhadaraboktól. Csak mondta és mondta a magáét...
Egyszerűen nem fér a fejembe...
Miért a ruha volt a legfontosabb az egész randevú során?
Ha én valakivel egy hullámhosszra kerülök, akkor tőlem mackónadrágban is eljöhet egy találkozóra.
Jártatok már ti is hasonlóan?

Szerintem ne add fel... lehet kisebbségi komplexusa volt így melletted. Hívd el még egy találkozóra, ahol nem munkaruhában leszel.
Ha ott is ilyen, vagy el se fogadja, akkor valószínű igaza van és nem hozzád való, mert gyerek.

Nem hívom el, mert nagyon rosszul esett...
Ráadásul én jól éreztem magam a randin.
ja, és a randi végén megkérdezte, hogy a mellettünk lévő asztalnál ismertem-e azt a három srácot.
Mondtam neki, hogy nem is figyeltem, hogy kik ülnek mellettünk, így nem tudom.
Erre azt mondta, hogy én biztos ismertem őket, mert egész végig engem bámultak. Ha meg nem ismertem őket, akkor még rosszabb a helyzet, mert vonzom a tekinteteket.

Szerintem felejtsd el. De te is tudod, hogy ez a legjobb, amit tehetsz. :)
N
Igazad van!
Csak nekem tényleg szimpatikus volt és jó lett volna, ha pozitív lesz a randi végkimenetele.

Hühűűűűű.... Na, nekem volt ilyen pasim.
Szerinte mindenki engem nézett, a barátaim is akarnak valamit, ha nem ,akkor csak idő kérdése.
Egyszer megjegyezte, hogy milyen gázul voltam felöltözve, amikor egy csinos télikabát volt rajtam. Meg ne égessem azzal, hogy kopog a csizmám.
Szerintem lépj túl ezen a pasin.
Én megértem, h ez neked rosszul esett. De ha ezen így fennakad, meg ELSŐ randin ilyeneket nyom, meg azt nézi, h ki néz téged.... később szerintem ez sokkal gázabb lesz.
A ruhád szerintem nagyon-nagyon csini volt amúgy! :)

Túl jó nő a csajom tipikus esete. Szerintem én is visszakoztam volna, mert az ilyen nők egy átlag férfi számára megtarthatatlanok. Ezt ne vedd magadra, ne sértődj meg rajta. Nem ellened szólt, csak a sztereotípiák által kialakított kép azt sugallja, nem lehet egy ilyen nőt tartósan megtartani, ha te magad nem vagy a felső 5%-ban.
Kb ilyen pasi való hozzá, amilyen valószínűleg nem volt a tegnapi srác:

Utolsó vagyok
Mondjuk a szomszéd asztalos sztori tényleg gáz. :/

Itt látszik, meg az emberi butaság, már bocsánat! :D
Egyáltalán nem az esete a két képen szereplő pasi. :)
Itt is leírtam, de tegnap is elmondtam a pasinak, hogy a munkám miatt öltözködöm így, ahogy...Ezen nem tudom, hogy mit nem lehet érteni. Hétvégén én is egy átlagos farmer, póló kombinációt részesítek előnyben.
Ha meg kések a randiról, mert hazamegyek átöltözni az a baj, ha áttetetem az időpontot, mert sokáig elnyúlt az aznapi munka, akkor meg az a probléma.
Kicsit már úgy érzem, hogy lehetetlen megfelelni.
Amúgy meg írtam neki, hogy munkából fogok beesni a randira, ne haragudjon. Arra azt válaszolta, hogy nincs semmi baj, csak lehetőleg ne késsek órákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!