Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem vagyok egy olyan nő, akiről a férfiak álmodnak?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem vagyok szép. Még csak 170 cm magas sem vagyok, csak 167 cm és ahhoz 55 kg. Tudom hogy a magas nők testalkata általában szebb. Nem vagyok szép barna bőrű sem, engem még a nap se fog le, csak leégek a napon. Ezzel szoktak cikizni még a saját családom is, hogy semmi színem nincs, illetve olyan vagyok, mint hófehérke.

Belsőre se vagyok tökéletes. A legtöbbször ügyetlen vagyok a legtöbb dologban, továbbá csendes, visszahúzódó is vagyok, nem állok soha sem a középpontban. L/24

2016. jún. 7. 07:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Engem a fogalmazás beli gyengeséged zavarna, nem a vékony, fehér tested, vagy a csendes viselkedésed.

Szóismétlések, béna fogalmazás, hülye kérdések alapján te is csak egy divatbábu vagy, akit a média úgy rángat, ahogy akar. Ráadásul önszántadból rohansz bele ebbe a hibába.

Miért kell mindenkinek tetszened? Ennyire értéktelen szarnak érzed magad, hogy egy divatbábura akarsz hasonlítani?

2016. jún. 7. 10:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Teljesen felesleges ezekre a paramétereidre fogni...

Én 156 centi vagyok, ehhez 48 kg, szintén fehér a bőröm, bár nekem annyi változtatással, hogy ha napozok, akkor nem mindig égek le, inkább csak szeplősödöm. Ha már szeplők, meg világos szem, befestettem a hajamat vörösre, az alakomat sporttal formálom, szóval arra se lehet kifogás. Sose voltam sikertelen a pasiknál, és most is van párom, ráadásul egy olyan srác, aki nekem maximálisan megfelel.

Ha valamivel elégedetlen van magaddal kapcsolatban, amin tudsz változtatni, akkor változtass. Ha nem tudsz rajta, mint pl a magasságod, akkor, az ég szerelmére, lapozz már tovább.

És én sem vagyok bulizós, sőt, enyhe szociális fóbiám van, mégis találok olyan programokat, ahol jól érzem magam, vannak barátaim, hobbijaim és egyáltalán nem gátol semmi olyasmi, amiket te itt felsoroltál, pedig egy fikarcnyit sem vagyok jobb nálad adottságok terén, sőt. Panaszkodás helyett kapd össze magad.

2016. jún. 7. 11:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Belédnevelték a kishitűséget. Nem telne bele pár napba és meggyőznélek a nagyszerűségedről.
2016. jún. 7. 16:21
 14/15 anonim válasza:
Alapvetően azok a dolgok, amiket leírtál magadról, teljesen rendben vannak, ilyen lányt keresek és nem találok sehol. 28/f
2016. aug. 20. 14:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát akkor írj nekem. Nem szexre megyek,nem a külső számít és szívesen ismerkedek :)

24F

2016. aug. 21. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!