Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akarnak többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak többet tőlem a férfiak a barátságtól? Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

Szinte zsinórban mintha csak azokat a férfiakat vonzanám magam köré, akik egyszerűen nem akarnak többet, mint barátság, pedig ők keresnek engem. Nem hinném, hogy a természetem miatt lenne ez, hisz pár hét alatt senkit sem lehet igazán kiismerni. Ha pedig a külsőm miatt lenne ez, akkor miért keresnének? Jó, tudom, hogy van rajtam plusz kiló, de ezzel ők is tisztában vannak/voltak. Egyerűen nem értem. Arról nap, mint nap lehet hallani, hogy a férfiak a barátság zónába kerülnek a nőknél, viszont, még egyszer sem láttam a fordított esetet kiírva. Már tényleg kezdem azt gondolni, hogy így sosem lesz semilyen kapcsolatom sem.

22/L

2016. jún. 5. 09:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
33%

Azt remélik hogy egy kósza dugásban azért benne lennél. :)

Egyébént meg nagyon nem jól csinálod. Legyél vvékony és kívánatos, és akkor te válogathatsz a pasik közül, ahelyett hogy valakinek te lennél a B terv!

2016. jún. 5. 09:58
 2/21 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos én is éreztem sokszor. A mai huszasok félnek megélni a szerelmet, ami azért is van, mert eltramplisodtak. Próbálj 25-27 év felettiekkel ismerkedni.
2016. jún. 5. 10:04
 3/21 anonim ***** válasza:
64%
" Legyél vékony és kívánatos"....persze azok a nők mind " boldog" párkapcsolatban élnek...:)
2016. jún. 5. 10:05
 4/21 anonim ***** válasza:
4%
#3 mutass egy olyat, aki nem. ;)
2016. jún. 5. 10:07
 5/21 anonim ***** válasza:
Megkerdezhetem h mennyi plusz van rajtad?
2016. jún. 5. 10:09
 6/21 anonim ***** válasza:

De jó neked!

Velem meg nem akarnak barátkozni...

2016. jún. 5. 10:10
 7/21 anonim ***** válasza:
68%
Kezdhetném magammal...és ez nem sablon... Attól mert vékony nő vagyok és rendszeresen sportolok az maximum abban nyújt segítséget, hogy könnyebben felkeltem a másik nem érdeklődését. De nincs könnyű természetem, simulékony modorom és ez tud nagyon riasztóan is hatni...:)
2016. jún. 5. 10:15
 8/21 anonim ***** válasza:

#3 nem hiszem el! Mutass képet magadról!

Azt persze azért hozzátenném, hogy a kérdezőnek vannak olyan fiú ismerősei, akik bejönnek neki, (különben a kérdés az lett volna, hogy "miért nincs egy normális pasi sem kerek-e világon"), akikkel mintha el is indulna valami, de végül a padik nem erőltetik, csajként meg nem rohanjat utánuk. De veled mi a helyzet? Mit teszel azért hogy párkapcsolatod legyen?

2016. jún. 5. 10:20
 9/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán van rá szükséged?
2016. jún. 5. 10:21
 10/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagy elég csinos. A ffi rád mozdul, de amint belép a képbe egy vékony csaj, téged lefokoz baráttá.

Én is azt tudom neked ajánlani, h legyél sportos-csinos-egészséges, akkor magabiztosabb leszel és vonzóbb és nem fog kiütni a nyeregből egy akárki, csak azért mert ő vékonyabb.

2016. jún. 5. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!