Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak többet tőlem a férfiak a barátságtól? Mi lehet ennek az oka?
Szinte zsinórban mintha csak azokat a férfiakat vonzanám magam köré, akik egyszerűen nem akarnak többet, mint barátság, pedig ők keresnek engem. Nem hinném, hogy a természetem miatt lenne ez, hisz pár hét alatt senkit sem lehet igazán kiismerni. Ha pedig a külsőm miatt lenne ez, akkor miért keresnének? Jó, tudom, hogy van rajtam plusz kiló, de ezzel ők is tisztában vannak/voltak. Egyerűen nem értem. Arról nap, mint nap lehet hallani, hogy a férfiak a barátság zónába kerülnek a nőknél, viszont, még egyszer sem láttam a fordított esetet kiírva. Már tényleg kezdem azt gondolni, hogy így sosem lesz semilyen kapcsolatom sem.
22/L

Csak nem gondolod, hogy idetapétázom magam?
Egyszer már belefutottam ebbe a hibába, hogy bebizonyítottam egy fickónak, hogy milyen vékony vagyok egy képpel aztán kiderült, hogy kis túlzással a fiam lehetne....na nem....

Ennyi buta hozzászólást..
Kérdező, nem a plusz kilókkal lesz itt gond. Rengeteg plus size lány él boldog párkapcsolatban, köztük én is. Pedig mindig túlsúlyos voltam/vagyok. A vékonyság nem garancia a boldog életre! Sőt, én azt vettem észre a környezetemben, hogy a szebb ismerőseim találtak párt legutoljára.

hát, nekem inkább az a problémám, hogy barátkozni nem akarnak. vagy hát akarnak, de csak érdekből (hátha meggondolom magam, és mégis lesz valami, vagy összehozom majd őket valamelyik barátnőmmel...)
nagy "szívfájdalmam", hogy soha nem sikerül igazi barátság az ellenkező nemmel, pedig lenne rá igényem.
szerintem most csak nincs szerencséd.... nem hinném, hogy az a pár plusz kiló lenne az oka, de persze mindig jó ha fejleszted a külsődet is :) ha barátkozni nem akarsz viszont, akkor ne kínozd magad, nem kötelező jóban lenned velük.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!