Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem vagyok egy olyan nő, akiről a férfiak álmodnak?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem vagyok szép. Még csak 170 cm magas sem vagyok, csak 167 cm és ahhoz 55 kg. Tudom hogy a magas nők testalkata általában szebb. Nem vagyok szép barna bőrű sem, engem még a nap se fog le, csak leégek a napon. Ezzel szoktak cikizni még a saját családom is, hogy semmi színem nincs, illetve olyan vagyok, mint hófehérke.

Belsőre se vagyok tökéletes. A legtöbbször ügyetlen vagyok a legtöbb dologban, továbbá csendes, visszahúzódó is vagyok, nem állok soha sem a középpontban. L/24

2016. jún. 7. 07:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem látod jól magad. Ez nem is baj annyira. De azért elmondom most a lényeget.

Baromi nőies és szexi tud lenni egy nem túl magas lány, akin van egy pici husi. Bár 167 centi szerintem magasnak számít (nekem nem lennél magas) és az 55 kg az kifejezetten sovány!

Számold ki magad, ha nem hiszed el:

[link]

A bőröd színe nem számít, de ugyanúgy lehet egy fehér bőrű nőt is gyönyörűnek látni. Szerintem ez szexi. Ha leégsz a napon, akkor viszont vigyázz már magadra és ne napozz annyit! Nem vonzó a szuicid hajlamú nő :)

A csendesség, visszahúzódottság szintén vonzó tulajdonságok. Az ügyetlenség meg megint egy olyan dolog, ami baromi cuki tud lenni.

Nem tudom kikkel ismerkedtél eddig, kik mondtak rólad véleményt, de nekem ezek alapján bejönnél. Kérdés, hogy milyen pasit akarsz találni magad mellé. Mert lehet egy felszínes, bulizós, csajokat hajtós valaki aki hangos, hivalkodó nőt akar, annak ez nem felel meg.

Ami inkább számítana, az az értékrended és a személyiséged. Viszont csak a külsőségekről írtál a kérdésedben. Ezek alapján határozottan vonzó nő vagy!

F

2016. jún. 7. 07:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem is kell hogy minden férfi rólad álmodozzon. Elég ha egy férfinek te leszel az álma, akinek csak te kellesz majd ezen a világon. Ezt a férfit keresd, és találd meg!! Sok sikert kívánok hozzá!
2016. jún. 7. 07:37
 3/15 anonim ***** válasza:

Miért akarod, hogy rólad álmodjanak?

Inkább önmagad legyél, és ne egy bálványozott, ostoba műnő!

Egy ideig azt hittem, nekem is olyannak kéne lennem, de minek...?

Anélkül is meg lehet találni a boldogságot.

2016. jún. 7. 07:38
 4/15 anonim ***** válasza:

Hm, hát pont amiket leírtál, azok miatt lehetsz sikeres a férfiaknál. Csendes, visszahúzódó, az alkatod szerintem teljesen normális, nekem is volt nagyon fehér színű barátnőm, meg volt barna is, de visszagondolva pont, hogy a kicsit hátrányosabb külsejű páromat szerettem 1000x jobban.

A harsány, társaság középpontja emberek inkább a rövidebb távú kapcsolatokra vannak berendezkedve, szerintem.

2016. jún. 7. 07:41
 5/15 anonim ***** válasza:

Mintha csak a párom látnám magam előtt. Ő sem világszépe és 10 kilóval teltebb is. Nekem kifejezetten bejönnek a csendes és visszahúzódó csajok és a hófehér bőr is nagyon szexi. Szerintem sok más férfinak is. Ha valaki kedves és őszinte az erősebb kiinduló alap, mint egy bomba test kedvesség nélkül.

27F

2016. jún. 7. 07:42
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bulizós fajta ember, inkább a természetben szeretek kirándulni meg ilyesmi.
2016. jún. 7. 07:48
 7/15 anonim ***** válasza:
Ugyanezek a tulajdonságok rám is jellemzőek. Ne aggódj, ezek a tulajdonságok nagyon sok férfinak bejön. :)
2016. jún. 7. 08:05
 8/15 anonim ***** válasza:
2016. jún. 7. 08:12
 9/15 A kérdező kommentje:
Akkor ha a fehér bőrű nők szépek, akkor még is miért mindenütt a barna bőrt tartják szépnek? A szépségversenyeket is mindig barna, kreol bőrű nők nyerik meg. Meg azok akiket a legszebb nőknek tartanak is barna bőrűek pl. Adriana Lima.
2016. jún. 7. 08:39
 10/15 Noblesse Oblige ***** válasza:

Igazából ma már nem akkora divat a szoli, mivel a plázanyuszik lejáratták ezt a trendet. Aztán utána pont a fehér bőr volt a divat. Most erre a krémkávé színre állt be az ideál... de hát nem lehet mindenki az.

Én pl baromi hülyén nézek ki, mert a felsőtestem könnyen lebarnul, viszont a lábam még nyár végén is hófehérke. :D Röhejes, de ez van.

Ellenben én kimondottan napkerülő vagyok nyáron, így nekem sincs "szép" színem, viszont én nem is bánom. A fehér bőrből is ki lehet hozni a legjobbat, nem kell a divat mainstream vonalát követni.

Ha adhatok egy tanácsot, akkor néz tükörbe. Nézd meg mik az alapok. Milyen vagy. És ami van abból hozd ki a legtöbbet! Nem kell követni a vezérfonalat divat terén. Lehetsz te Marilyn Monroe stílusú nő is (ha már itt tartunk, a fehér bőrű lányoknak áll a legjobban a vörös rúzs!)

Ami a barna bőrű modelleknek jól áll, az fehéreknek nem. De vannak stílusok, amiktől a fehér bőrűek szexik, de barnához nem illik.

Szóval alakítsd ki a testi adottságaidhoz igazodva a saját stílusod, kb minden szép-csinos lánynak ennyi a titka. A divat arra való, hogy kiszemezgesd, amit hasznosítani tudsz belőle, de csak az emberek nagyon kis százaléka tudja az egészet adoptálni, mert nem mindenki egy modellalkat.

2016. jún. 7. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!