Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak nektek kellene olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek kellene olyan nő a kapcsolatfüggő finoman fogalmazva?

Figyelt kérdés
Randizgatok egy szimpatikus lánnyal már már kezdtem beleszeretni mikor elmesélte a régi dolgait: Még nemzárta le teljesen a kapcsolatát az előző barátjával akivel 4 éve együttvannak. Állítólag már nincs köztük semmi de még vannak nála cuccai... Meg is csalta már több hónapon keresztül. Az ezelőtti hosszabb kapcsolatából is úgy lépett ki,hogy 2 hónapig együttvoltak szexuálisan is az újjal mire szakított a régivel. Amúgy teljesen normálisan visszafogottan néz ki a lány(25),de ahogy ezeket a dolgokat megtudtam kissé megrettentem. Nemtudom mitévő legyek,ezeket leszámítva szimpatikus...
2016. jún. 5. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lefordítom neked magyarra, hogy néz ki ez a gyakorlatban: Ez a lány képtelen lezárni egy kapcsolatot, ha az nem működik, sőt, képtelen jelezni a másik félnek, ha problémája van. Ha nem érzi jól magát, nem boldog, akkor inkább elkezd keresni valaki mást, hátha annak a segítségével könnyebb lesz kilépni az előző kapcsolatból, ami egy több hónapos, elég gerinctelen folyamat. Magától nem lenne képes a sarkára állni, és jelezni, ha baja van, ez kizárólag úgy megy, hogy már talált egy jobbat (vagy csak olyat, akiben még megvan az újdonság-érzés). Ezáltal a kapcsolatai alapvetően nem azért alakulnak ki, mert kölcsönös lenne a szerelem vagy ilyesmi, hanem azért, mert hirtelenjében az előző unalmas, szar kapcsolathoz képest valami érdekeset kínál az adott férfi. Tehát ez a lány nem téged kedvel, hanem a lehetőséget, hogy általad le tudja zárni az előző kapcsolatát, mert majd beleugrik egy kapcsolatba veled. De hidd el, ugyanezt fogja csinálni veled is később, hiszen nem ez az első ilyen alkalom.
2016. jún. 5. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Ameg nem zarta le a multat addig nem meg csal teged is a regivel osszezavar csak hulyiteni fog.
2016. jún. 5. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát korrektségből nem éppen csillagos 5 a csaj, én is elgondolkodnék rajta. Majd valakitől visszakapja ugyanezt,akkor rájön, hogy kéne ezt valójában intézni.
2016. jún. 5. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Elso valaszadot valaszat ki kene rakni ide, rengetegen okulnanak belole!
2016. jún. 5. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Elég fura, hogy ezt így elmesélte neked.
2016. jún. 5. 18:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért mesélte el mert sok a közös ismerős és inkább tőlem tudja meg mint mástól...
2016. jún. 5. 18:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Értem. Hát így az elmondottak alapján tényleg társfüggőnek tűnik.
2016. jún. 5. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!