Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek kellene olyan nő a kapcsolatfüggő finoman fogalmazva?
Figyelt kérdés
Randizgatok egy szimpatikus lánnyal már már kezdtem beleszeretni mikor elmesélte a régi dolgait: Még nemzárta le teljesen a kapcsolatát az előző barátjával akivel 4 éve együttvannak. Állítólag már nincs köztük semmi de még vannak nála cuccai... Meg is csalta már több hónapon keresztül. Az ezelőtti hosszabb kapcsolatából is úgy lépett ki,hogy 2 hónapig együttvoltak szexuálisan is az újjal mire szakított a régivel. Amúgy teljesen normálisan visszafogottan néz ki a lány(25),de ahogy ezeket a dolgokat megtudtam kissé megrettentem. Nemtudom mitévő legyek,ezeket leszámítva szimpatikus...2016. jún. 5. 16:16
1/7 anonim válasza:
Lefordítom neked magyarra, hogy néz ki ez a gyakorlatban: Ez a lány képtelen lezárni egy kapcsolatot, ha az nem működik, sőt, képtelen jelezni a másik félnek, ha problémája van. Ha nem érzi jól magát, nem boldog, akkor inkább elkezd keresni valaki mást, hátha annak a segítségével könnyebb lesz kilépni az előző kapcsolatból, ami egy több hónapos, elég gerinctelen folyamat. Magától nem lenne képes a sarkára állni, és jelezni, ha baja van, ez kizárólag úgy megy, hogy már talált egy jobbat (vagy csak olyat, akiben még megvan az újdonság-érzés). Ezáltal a kapcsolatai alapvetően nem azért alakulnak ki, mert kölcsönös lenne a szerelem vagy ilyesmi, hanem azért, mert hirtelenjében az előző unalmas, szar kapcsolathoz képest valami érdekeset kínál az adott férfi. Tehát ez a lány nem téged kedvel, hanem a lehetőséget, hogy általad le tudja zárni az előző kapcsolatát, mert majd beleugrik egy kapcsolatba veled. De hidd el, ugyanezt fogja csinálni veled is később, hiszen nem ez az első ilyen alkalom.
2/7 anonim válasza:
Ameg nem zarta le a multat addig nem meg csal teged is a regivel osszezavar csak hulyiteni fog.
3/7 anonim válasza:
Hát korrektségből nem éppen csillagos 5 a csaj, én is elgondolkodnék rajta. Majd valakitől visszakapja ugyanezt,akkor rájön, hogy kéne ezt valójában intézni.
4/7 anonim válasza:
Elso valaszadot valaszat ki kene rakni ide, rengetegen okulnanak belole!
5/7 anonim válasza:
Elég fura, hogy ezt így elmesélte neked.
6/7 A kérdező kommentje:
Azért mesélte el mert sok a közös ismerős és inkább tőlem tudja meg mint mástól...
2016. jún. 5. 18:40
7/7 anonim válasza:
Értem. Hát így az elmondottak alapján tényleg társfüggőnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!