Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Segítség, kapcsolatfüggő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, kapcsolatfüggő vagyok mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves vagyok, fiú és betegesen kapcsolatfüggő vagyok. Lassan egy hónapja szingli vagyok és megörülök a magánytól, szükségem van egy lányra! De tudom, hogy ez így nagyon nem jó és nem mehet így tovább. Így soha nem lesz normális kapcsolatom! Mit tegyek ez ellen ? Normális szeretnék lenni!

2015. nov. 9. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:
az, ha valaki szingliként magányos, a világ legnormálisabb dolga.. az ember társas lény, egy bizonyos kor után egy normális társ nélkül magányos.. ne leszokni akarj erről és főleg ne rinyálj, hanem keress magadnak egy normális társat..
2015. nov. 9. 13:58
 2/3 A kérdező kommentje:

De ez beteges, mert minden lány aki egy kicsit is tetszik nekem összejönnék vele. Csak ebben az évben már 3 lánnyal voltam együtt.

Nem lehet az, hogy ennyire akarok egy barátnőt, ez beteges, tök kapcsolatfüggő vagyok és ez idegesít, mert csak a lányokon jár az eszem. Nem tudok higadtan társat keresni.

2015. nov. 9. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Te nem kapcsolat, hanem nő függő vagy! Erre meg az a megoldás, hogy ágy ágyba kell bújni a csajokkal.
2015. nov. 9. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!