Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak ennyien mindenáron párkapcsolatot?
"Nekem még sosem volt... ...felesleges időpocsékolás az egész"
De ha nem volt, akkor hogy tudod megítélni? Érted, azt hittem vacak autókat gyárt a Ford, kijött az 1-es Focus, vettem, használtam 6 évig és utána is Fordot vettem.
Talán kicsit túl műszaki jellegűre sikerült a hasonlat, de remélem érted.
Én azért akarok, mert egyrészt nekem már volt komoly párkapcsolatom és hiányzik nagyon. A másik, hogy szinte az összes ismerősömnek van már valakije (sokszor házastársa) és ez is marhára frusztrál.
27 évesen már nem annyira csodálatos dolog egyedül élni.
Én nem akarok. Jól érzem magam egyedül, az alkotói magány az igaz szerelmem.
"kapcsolatfüggők"
Itt a kulcsszó. Nem tudnak meglenni egyedül, és ennek számos oka lehet. Sajnálom azokat, akik az egész életüket beleáldozzák egy rossz kapcsolatba, mint ahogy az alkoholista is beleöli a vagyonát a piába, s közben talán maga is tudja, hogy csak szenved tőle.
Nagy akaraterő kellhet ahhoz, hogy valaki ebből kilábaljon.
En is szeretnek mar egy komoly kapcsolatot, de ahhoz egy komoly embert is kell talalnom. Viszont egyaltalan nem gorcsolok ra, es ez neha megremiszt. :D Mert azert 26 evesen ugye a tarsadalmi normak szerint, lassan ferjhez kene mennem, meg johet a gyerek is. Meg jo hogy ugy elek, ahogy en akarok. :) Azert mert meg nem jovok ossze olyannal, akivel nem passzolunk.
Kerdesedre valaszolva sok a kapcsolatfuggo ember. Mert egyedul elni es intezni az eleted ijeszto es nehez. De igy legalabb ugy erzem, hogy elottem nincs lehetetlen, mert eros vagyok. :)
#7 Ezzel még egyet is értenék, leszámítva azt az aprócska tényt, hogy fajfenntartás szempontjából elengedhetetlen. Már pedig a párkapcsolatoknak ez az egyetlen valós célja: Utódot kell nemzeni és életképessé kell tenni.
Az érzelmi kavalkád valóban teljesen felesleges, pláne hogy csak az agy zavaros kémiája szórakozik az emberrel.
Azert egy jol mukodo kapcsolatot nem neveznek idopazarlasnak. Csak ugy fel kell ismerni a problemakat, es tenni kell azert, hogy jol mukodjon. Illetve lépni, akar szakitassal, ha nem mukodik es nem benne maradni.
Nem allatok vagyunk, hogy csak a fajfenntartasert legyunk egyutt. Mert azert milyen jo, ha a parunk szemeben latjuk, hogy mi ketten alkotunk egy egesz kis vilagot. (pedig no letemre nem is vagyok ennyire romantikus, de na... :) )
Igaz viszont, hogy inkabb egyedul, mint egy rossz kapcsolatban.
A válasz a következőkben keresendő: Szex és érdek.
A párkapcsolatok 95%-a valamelyiken vagy épp ezek kombinációján alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!