Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány olyan férfi van itt, akinek a külseje miatt nincs párja?

Ja bocs, most látom hogy férfi vagy.
Azért had reagálják erre pár mondatban.
Először is. Éljek boldogan egyedül is. Valóban ez egy nagyon jó tanács, tényleg, próbáltam is, de tudod, hogy mi hiányzik a boldogságomhoz? Egy barátnő, amúgy semmi más. Rengeteget tettem érte, hidd el kő kemény munkát vittem végig, mégse méltatnak annyira se, hogy mondjuk beszélgessünk egymással. Na persze ha segítség kell, akkor érdekes módon megtalálják a chatet, vagy hívnak telefonon, de amúgy mindenki leszarja, hogy éppen mi van velem. Önbizalom. Igen, sportban, tanulásban, az élet egyéb területein van önbizalmam, de attól, hogy tudok úszni, még nem tudok repülőt vezetni. Hogy lehetne valakinek olyan téren önbizalma, amiben még soha az életben nem ért el semmilyen eredményt?
Ja és végül, én nem tudom, hogy a 40-es nők milyenek, párat ismerek látásból, de ennyi. Nem tudom, hogy te miért vagy akkora nagy szakértője a mai huszonéves lányoknak, és a mentalitásuknak. Mondjuk ha 43 évesen a 20 éves lányokkal kezdesz ki, akkor pont az ellenkezőjét csinálod annak, amit mondasz, mivel egy percig se hidd azt hogy ezeknek a lányoknak az ősz halántékod a vonzó benned :) Szia

Valahogy én is úgy vagyok inkább, mint a 8-as hozzászóló. Külsőmmel alapvetően nincs (szerintem) probléma, de nagyjából a személyiségem miatt lehetetlen, hogy valaha is legyen valakim.
A másik dolog, a 21-es hozzászóló is nagyon jól leírta a dolgokat: hogyan legyen egy olyan téren önbizalmam és legyek benne magabiztos, amit még soha nem csináltam, és lehetőséget sem kaptam rá soha? Az olyan embert aki mégis "arcoskodik" olyan dologban amihez nem ért, finoman fogalmazva is kontárnak nevezzük.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!