Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány olyan férfi van itt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány olyan férfi van itt, akinek a külseje miatt nincs párja?

Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 00:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
8%

Ja bocs, most látom hogy férfi vagy.

Azért had reagálják erre pár mondatban.

Először is. Éljek boldogan egyedül is. Valóban ez egy nagyon jó tanács, tényleg, próbáltam is, de tudod, hogy mi hiányzik a boldogságomhoz? Egy barátnő, amúgy semmi más. Rengeteget tettem érte, hidd el kő kemény munkát vittem végig, mégse méltatnak annyira se, hogy mondjuk beszélgessünk egymással. Na persze ha segítség kell, akkor érdekes módon megtalálják a chatet, vagy hívnak telefonon, de amúgy mindenki leszarja, hogy éppen mi van velem. Önbizalom. Igen, sportban, tanulásban, az élet egyéb területein van önbizalmam, de attól, hogy tudok úszni, még nem tudok repülőt vezetni. Hogy lehetne valakinek olyan téren önbizalma, amiben még soha az életben nem ért el semmilyen eredményt?

Ja és végül, én nem tudom, hogy a 40-es nők milyenek, párat ismerek látásból, de ennyi. Nem tudom, hogy te miért vagy akkora nagy szakértője a mai huszonéves lányoknak, és a mentalitásuknak. Mondjuk ha 43 évesen a 20 éves lányokkal kezdesz ki, akkor pont az ellenkezőjét csinálod annak, amit mondasz, mivel egy percig se hidd azt hogy ezeknek a lányoknak az ősz halántékod a vonzó benned :) Szia

2016. jún. 7. 12:06
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nos engem éppen nem érdekelnek a huszonéves lányok, de mivel voltam én is 20 éves, hasonlókat én is nagyon sokat átéltem, és tévesen azt hittem sokáig, hogy a külsőm miatt. De már rájöttem, hogy a külső amúgy valóban fontos, de nem a szó szoros értelmében. Egy biztos, valahogy magaddal kell megbékélni, mert a boldogságot nem másban kell megtalálni, nem attól leszel boldog, mert van egy barátnőd. A másikat kell boldoggá tenni, de ezt csak úgy teheted, ha önmagad is az vagy, és ez fordítva is igaz.
2016. jún. 7. 12:15
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
és egyáltalán nem vagyok nagy szakértője, csak segíteni szeretnék, mert én egyedül is boldog vagyok. Boldog, hogy reggel munkába mehetek, hogy süt a nap, hogy céljam vannak....
2016. jún. 7. 12:17
 24/28 anonim ***** válasza:
De miért ne lehetnék azért boldog, mert mondjuk van egy barátnőm, aki szeret, és nem csak egyedül kóválygok a világban, a saját kis életemért, hanem van mellettem valaki, akit én is szerethetek, és ő is szerethet engem? Vagy miért ne lehetnék boldog a barátnővel eltöltött idő, közös programok miatt? Valaki el van egyedül, én is elvagyok, de nem mondom magamat boldognak, mert egyedül fekszem le, egyedül kelek fel, nem vár otthon senki. Nem, nem lelki támaszra van szükségem, visszafele is meg szeretném ugyanezeket adni, ami engem szintén boldogsággal töltene el. De nem tudom, és igen, emiatt nem vagyok boldog.
2016. jún. 7. 12:24
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Félreétressz, nem azt akarom mondani, hogy attol nem leszel boldog, mert nagyon jó szerelmesnek lenni, de igazán akkor lesz boldog a kapcsolat, ha mindkét fél alapból ilyen, akik elégedettek, elfogadták önmagukat, és a céljuk az, hogy a másikat boldoggá tegyék, a másik boldogságát előtérbe helyezzék. Adni mindíg jobb, mint kapni.
2016. jún. 7. 12:40
 26/28 anonim ***** válasza:

Valahogy én is úgy vagyok inkább, mint a 8-as hozzászóló. Külsőmmel alapvetően nincs (szerintem) probléma, de nagyjából a személyiségem miatt lehetetlen, hogy valaha is legyen valakim.

A másik dolog, a 21-es hozzászóló is nagyon jól leírta a dolgokat: hogyan legyen egy olyan téren önbizalmam és legyek benne magabiztos, amit még soha nem csináltam, és lehetőséget sem kaptam rá soha? Az olyan embert aki mégis "arcoskodik" olyan dologban amihez nem ért, finoman fogalmazva is kontárnak nevezzük.

2016. jún. 7. 13:47
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írom: akkor lett igazán harmonikus párkapcsolatom, amikor megtanultam egyedül is boldog lenni. Előtte belementem mindenféle kompromisszumos izékbe, hogy legyen valaki mellettem, és ezekben a kapcsolatokban mivel én magam sem voltam éppen kiegyensúlyozott, nem éreztem igazán jól magam. Idővel pontosan ugyanazok a hiányok léptek fel a kapcsolatban, amiket egyedül is átéltem. A problémákat saját magamban hordoztam, és ezen egy másik ember sem tudott segíteni. Amikor viszont magamban helyretettem a hiányaimat, és elégedetten éltem az életem, akkor egyszerűen "bevonzottam" az ideális társat, különösebben keresnem sem kellett. Olyan társat, olyan kapcsolatot, amilyenre mindig is vágytam. Csak nem voltam rá képes. ÉN nem voltam, nem a másik fél.
2016. jún. 7. 13:47
 28/28 anonim válasza:
#16-os vagyok, szeretem hogy mindenki beleköt mások mondanivalójába... az hogy 'egy fokkal szebb az ördögnél' egy finom megfogalmazás szeretett volna lenni, mert túl nyers megfogalmazás lett volna az h bűn ronda... A férfiakat pedig nem én látom így, hanem sok nő, akik megosztják a véleményüket velem. Soha egy férfira nem használtam ezt a kifejezést, mert elsősorban nem ez alapján ítélem meg őket. Ha egy férfival együtt vagyok nem azon agyalok hogy miért nem egy adonisz, hiszen a belső értékei, a jelleme és a beszéde az, ami maga mellett tart. Tehát az, hogy valaki 'nagydumás' arra vonatkozik, hogy értelmes beszélgetéseket lehet vele lefolytatni, mert kellően kommunikatív. Ezek a dolgok pedig nem a külsején múlnak...
2016. jún. 7. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!