Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány olyan férfi van itt, akinek a külseje miatt nincs párja?

Jelen! Nekem csakis a külsőm miatt nem lehet barátnőm, hiszen olyan ronda vagyok, hogy minden egyes lányt taszít a kinézetem. Ha a belső számítana valamit, már régen lett volna barátnőm, de mivel senki sem képes megbarátkozni a kinézetemmel, még csak randim sem volt soha.
29F

Kövér voltam, lefogytam, lett párom.
27F

érdekes a válaszok, amiket írtok, de én pl teljesen másképp látom a dolgot. A környezetemben több olyan pasit látok, akik szépen fogalmazva is csak egy fokkal szebbek az ördögnél, mégis van barátnőjük, feleségük.
Nekem pl nem kell egy adonisz pasi, mert a legtöbb borzasztó egoista módon tud viselkedni és köszönöm szépen jól megvagyok az 'átlagos' pasikkal, akik normális belsővel és értékrenddel rendelkeznek. Volt olyan barátom, aki abszolút nem volt szép, de nagyon jó volt a dumája :D
22/L

"A környezetemben több olyan pasit látok, akik szépen fogalmazva is csak egy fokkal szebbek az ördögnél, mégis van barátnőjük, feleségük."
Az a baj, hogy ti nők az átlagos férfiakra is ezt mondjátok. Aki valóban ronda, annak soha nem lesz tartós kapcsolata, max olyan, ami a pénzen alapul.

# 11: tudod, a belsőhöz az is hozzátartozik, hogy valaki megkeseredett, negatív. Volt már nem éppen előnyös külsejű párom (tulajdonképpen objektíven azt is lehet rá mondani, hogy kimondottan ronda), de annyira pozitív volt a kisugárzása, hogy teljesen megfogott, és nem csak engem. Nem egy nő szíve tört össze, amikor összejöttünk.
Szóval a belső nem arról szól, hogy "kedves, megértő, figyelmes", hanem arról is, hogy valaki ne legyen negatív, ne ostorozza magát, legyen egészséges önbizalma, ne a hátrányait hangsúlyozza, hanem az előnyeit. Ilyen belső tulajdonságokkal bárkinek lehet párja, külsőtől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!