Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyit számít a nőnek a férfi külseje?

Tényleg ennyit számít a férfiaknak a nő külseje?
Nem kell szemérmeskedni és adni az ártatlant!
Mind a két nemnek egyaránt fontos a külső, hisz az adja az első benyomást!
Magadat tedd már rendbe mind külsőleg és mind belősleg: 2 évig lelkizni valamin? Normális vagy? Látod, nem minden a pénz, ahogy azt sokan hiszik.

Csak annyira fontos, mint nektek pasiknak. Milyen alszentek vagytok.
26N

Villamosmérnök, pacsi :D
Minimum Corvinosra kellett volna menni, vagy méginkább szakácsnak :D

Pont tegnap beszélgettem erről a legjobb barátnőmmel:sokkal jobban megmozgatnak bennünk valamit azok a pasik,akik lazák,viccesek,határozottak.Mellettük nem lehet unatkozni.Az aranyos,kedves pasik sokszor túl kiszámíthatóak.Ezt most nem úgy kell érteni,hogy a bunkó pasik kellenek,akik tuti megcsalnak meg megaláznak,mert abszolút nem.Ha valaki laza,még ugyanúgy tisztelhet és szerethet.De ettől még ne változz meg,add önmagad,ezen ne görcsölj.Biztos fogsz találni olyan lányt,aki úgy szeret,ahogy vagy.
20L

"Tényleg ennyit számít a nőnek a férfi külseje?"
"28F vagyok és úgyvettem észre a nőknek igenis sokat számít a férfi külseje."

Nagyon számít nekik. Én is ezt tapasztalom, főleg a fiatal generációnak. Nekem is eddig egy komoly kapcsolatom volt, aminek a végére kiderült, hogy végig megcsalt a barátnőm. Azt mondta, hogy nagyon összeillünk belsőleg, ezért nem szakított, inkább keresett magának jó külsejű szeretőket.
23F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!