Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok férfi miért nem képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért nem képes bevallani, hogy igazából abszolút mindegy milyen a természete, a belsője egy nőnek, ha a külseje nem jön be?

Figyelt kérdés
2015. szept. 27. 16:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ki nem vallja be? :-)
2015. szept. 27. 16:19
 2/11 anonim ***** válasza:

én bevallom. ha nem áll fel rá, tökmindegy milyen kedves

gondolom ő sem akarna olyan kapcsolatot, amiben nincs rendesen megdugva

2015. szept. 27. 16:19
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom, én mondjuk be merem vallani. És nincs olyan magasan az a bizonyos léc, szóval nem lehetetlen átugrani. :)
2015. szept. 27. 16:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Úgy bírom, amikor megpróbálnak egy kalap alá venni a sok gyökérrel. :D Akikről te beszélsz, azok pasik/srácok, nem férfiak. Ugyanis egy igazi férfinek nem csak a küllem számít, sőt nagyban nem. Hidd el, volt már az ismeretségi körömben fullosan kinéző, művelt, okos férfinek küllemre átlagos barátnője. Olyan személyisége volt a nőnek, ami felpontoztatta magát küllemre is.
2015. szept. 27. 16:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is bevallom , fontos a külső, de találkoztam olyan nővel is aki inkább fiús volt, ami nekem annyira nem jön be. Vele viszont olyan szinten jól elbeszélgettem ,sok közös volt bennünk, és annyira vonzott, hogy el tudtam volna képzelni köztünk kapcsolatot. Aztán kiderült van valakije.
2015. szept. 27. 16:26
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Hasonlóképpen, nekem is így van. Ahogy minden embernek! Szerintem inkább sok nő mondja itt a gyakorin, hogy nem fontos a külső, és már azt is nehéz belőlük kihúzni, hogy csak akkor nem fontos a férfi külseje, ha bejön nekik :) Különben ők sem akarnak párkapcsolatot. Természetesen. De miért kell ezt tagadni?
2015. szept. 27. 16:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Hogy kicsit ellentmondjak magamnak egyszer az életben én is találkoztam olyan nővel, aki nem volt szörnyű ugyan, de egyáltalán nem tetszett, de olyan egyénisége volt (és van), hogy szívesen lennék vele.
2015. szept. 27. 16:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja, szívesen lennél vele pár hétig, csak amikor kétnaponta kéne megreszelni és állandóan azon gondolkodnál, kire gondolj közbe, hogy felálljon akkor azt lehet megunnád pár hét alatt.
2015. szept. 27. 16:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért, mert történt már velem olyan, hogy egy lány külsőre nem jött be, tehát rá sem néztem, simán elmentem volna mellette. De annyira megfogott a belseje, hogy számomra kívülről is megszépült :D 22/f
2015. szept. 27. 16:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nagyon ronda, akkor tényleg mindegy. De egy átlagos lánnyal már simán összejönnék, ha a többi, személyiségre és belső tulajdonságokra vonatkozó kritériumaimnak megfelel. :)
2015. szept. 27. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!