Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magas és hány kg a pasid?
Mivel mindenki ezen kattog, ezért várom lányoktól a fenti kérdésre a választ.
Ha nincs pasid, jöhet az ideál. :)
Férfinál szerintem az számít átlagos/vállas/sportos alkatúnak, aki durván annyi cm magas, ahány kg + 90-100.
Aki ennél több az vagy nagyon izmos már, vagy kövér. Aki pedig ennél kevesebb az általában vékonyabb alkatú.
Az pl nem normális ha egy férfi 180 cm és mellé 60 kg. Őt eléggé vékony testalkatúnak mondanám így látatlanban is.
Eddig ahány férfi volt az életemben, el tudom róluk mondani, hogy a fentiek igazak voltak rájuk.
34:
Mert érdekel minket és rákérdezünk még az elején. Nem szándékosan, de az olyanok mint magasság, súly, lábméret és hasonlók már az első randikon szóba kerülnek. Van hogy csak viccből, pl a másik azt mondja mérjük össze a lábainkat (egy férfi és egy női lábat...) és ez benne a vicc, hogy teljesen más méretűek, aztán pedig elmondjuk kinek mekkora.
Ugyanígy amikor odamegy egy 2 méteres srác egy lányhoz, akkor a lány azt mondja "fú, de magas vagy", miközben mosolyog. Ekkor a srác jobb esetben elkezdi megemlíteni hogy pontosan milyen magas is és általában a magasságról is beszélnek pár percet
Vagy pl megemlítem hogy régen a mostani magasságomhoz képest teljesen más súlyú voltam, de aztán edzeni kezdtem. Úgyhogy akkor beszélgetünk kicsit a testedzésről, testsúlyról és hasonlókról, ahol általában előkerül hogy ki a hány kilójához hány centi.
Na így, ilyen módokon, 34-es.
#35: Tehát sokaknál úgy kezdődik egy randi, hogy egymás lábait méricskélik és kivesézik A-tól Z-ig a másik testi jellemzőit, szép...
Én eddig azon a kevés randimon kb. ilyen témákról beszélgettem a csajjal: tanulmányok/munka, hobbi, ismerősök, karrier.
Mondjuk nem éppen karcsú lányokkal ismerkedtem, szóval nem véletlen, hogy nem tartottam helyénvalónak megkérdezni a paramétereit. :D
36:
Nem. Egyszerűen csak amikor két egymást nem ismerő ember hosszú-hosszú órákig beszélgetés és ismerkedik egymással, akkor ezek a dolgok is szóba kerülnek egyszerűen random, véletlenszerűen.
Mondom, ezek véletlenszerűen jönnek fel és nem mindig mindegyik lesz "kipipálva" egy randin. Írtam, hogy a legtöbbet viccelődés közben tudjuk meg, vagy egyszerűen csak az egyik kíváncsi a másikra és megkérdezi. Mint ahogy beszélgettek ismerkedéskor egymás családjáról, hobbijairól, munkájáról, stb-stb-ről, ugyanúgy ezekről is lehet beszélgetni.
37: Én 22 éves vagyok.Ahogy én is, úgy te is és egy 60 éves ember is ebbe a kategóriába tartozik már.
36-37:
36-nak ironikus válasz: "Tehát sokaknál úgy kezdődik a randi, hogy megismerik egymás családi hátterét, hobbijait, érdeklődéseit, munkáját, szép..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!