Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magas fiú kelendőbb lehet a magas lányok között, vagy náluk is többet ér az arc/test és inkább alacsony fiúkra szavaznak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, átlagos arcom van, valamint a testalkatom is átlagos, így olyan nagy vonzerőt nem jelentek a csajoknak. Az alacsonyabbak bőven válogathatnak a jobban kinéző fiúk között, de mondjuk egy magas lánynak ér annyit az, hogy magasabb legyen nála a fiú? Így elfogad egy átlagosat is?2016. jún. 2. 09:54
1/8 anonim válasza:
Egy vekony no miert kelendobb a ferfiak kozott, mint a ducibb? Mert torekenyebb, noiesebb.
Ugyanigy vonzobb a magas ferfi a nok szamara. Mert ferfiasabb.
Ettol meg a duci noknek es az alacsony ferfiaknak is van parjuk de attoleg igy van.
2/8 A kérdező kommentje:
A vékony nőies test férfias változata nem az izmos, kidolgozott?
2016. jún. 2. 09:59
3/8 anonim válasza:
Miert egy magas ferfi nem lehet helyes arcu es kidolgozott csak egy alacsony?
4/8 A kérdező kommentje:
De most azt a helyzetet nézzük, hogy nem az.
2016. jún. 2. 10:13
5/8 anonim válasza:
Persze, meg tegyük fel, hogy ez meg ez meg ez.. Hagyjuk már.
6/8 anonim válasza:
Ez totálisan így van. Tegyük fel van egy 2 méter magas, arcra, testre is rendben lévő srác.
Ez a 2 méter magas srác szerintem 10-ből sokkal több 180 cm magas lánynak tetszik, mint 160 cm magasnak.
Ha magas vagy, akkor átlagban valamivel több esélyed van a magas lányoknál.
7/8 anonim válasza:
Rengeteg női ismerősömtől hallottam már (nem vicc!), hogy egy bizonyos magasság felett (ja jól emlékszem 185) nem létezik csúnya pasi. Az agyam eldobom, komolyan. Egy magasabb csaj (173<) pedig sosem fog összejönni egy alacsonyabb pasival (<<175) lehet az akár intelligens/pénzes/stílusos stb., mondjuk a többi lány sem, szóval nincs is miről beszélgetni.
8/8 anonim válasza:
# 7: bemutathatnál azoknak a női ismerőseidnek :D Vagy nekem lesz némi pozitív visszajelzésem, vagy te nyugszol meg, hogy mégiscsak van 185 felett csúnya férfi szerintük is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!