Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magas és hány kg a pasid?
Figyelt kérdés
Mivel mindenki ezen kattog, ezért várom lányoktól a fenti kérdésre a választ.
Ha nincs pasid, jöhet az ideál. :)
2016. jún. 5. 19:59
11/56 anonim válasza:
#9 tudod az alapvető alakot a nők is a genetika során "kapják" olyan nincs, hogy nekem alig van derekam de eldöntöm hogy én körte alakot akarok és két év múlva már olyan leszek. :') Látom az anatómia az megy. Ha a körte alak (ami egy adottság, van akinek olyan, van akinek meg nem olyan az alakja) szerinted jogos elvárás, akkor pont ennyire jogos elvárás a min 180 cm :DD gondoltam szólok.
13/56 anonim válasza:
176 cm es olyan 65 korul van. Van egy kis pocakja de alapvetoen izmos.
17/56 anonim válasza:
185-188 es kb 65 kilo, vagy kevesebb:-))!
18/56 anonim válasza:
Itt most mindenki 100kg körül van tényleg?:-D
19/56 anonim válasza:
#11: Már ne haragudj, de hogy lehetne egy lapon említeni a magasságot és egy teljesen elérhető normális női testalkatot. Te nagyon félreéltettél engem. Nem az ilyen Kate Upton féle szexisen kerekded "körte testalkatra" gondoltam (derék, csípő, mell szentháromság), hanem arra a genetikától függetlenül bárki által elérhető alkatra, ami csupán annyit takar, hogy az illetőn nincsenek vastag úszógumi karikák. Aki azt állítja, hogy ezt lehetetlen elérni edzéssel: [link] , az egyszerűen hazudik. Persze biztos megkapom, hogy ez csak egy +size modell, de most jobbat nem találtam (azért tudjátok mire gondolok). Márpedig ez egy teljesen korrekt alkat, ami szinte minden férfinak bejön. A magasságodat, viszont sehogy sem fogod tudni megváltoztatni.
20/56 anonim válasza:
Még itt is látszik, hogy csak a magas, nagydarab férfiaknak van barátnője
Senki se ír olyat, hogy ~170cm, 60kg.. nincs is barátnőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!