Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magas és hány kg a pasid?
Mivel mindenki ezen kattog, ezért várom lányoktól a fenti kérdésre a választ.
Ha nincs pasid, jöhet az ideál. :)
177 cm magas és 75 kg. Izmos, kis pocival, van rajta mit fogni, gyurmázni - ahogy én nevezem.
Én kértem meg, hogy ne kondizza le az összes kis feleslegét, mert imádom így. :))
164 cm és 60 kg vagyok - egy csinos, magára adó kis körte. :)
19# te felfogod mi az a körte alkat? A medencéje, csípője széles, válla, felsőteste keskeny, melle kicsi vagy esetleg közepes.
Ezt nem elérni lehet, hanem megkapni anyád vagy apád génkészletéből. Én pl. homokóra vagyok. Ha körte alakú akarnék lenni, akkor le kéne vetetnem a melleim felét és rábeszélni valami kísérletező kedvű orvost, hogy a felső testemet úgy, ahogy van, törjük össze, és valahogy oldja meg, hogy keskenyebb legyen. Vagy be kéne ültettetnem egy szélesebb medencét, bár akkor akkora seggem lenne, mint egy ház, de legalább elmondhatnám, hogy körte alakúnak számítok mert a fenti felszerelésemmel nem arányos, hanem annál nagyobb az alfelem.
Vagy mondjuk akinek a csípője keskeny, de a válla széles? Az hogy csináljon magának körte alakot? Láttál te már nőt élőben?
Amit írogatsz az annyira reális, mintha én azt mondanám neked, hogy hagyjál már a frusztrációddal, csak akarni kell és magasabb lehetsz, járjál rendszeresen az űrbe, aztán mindig mikor visszajössz elég magas leszel a csajozáshoz, hát csak akarni kell, hülyeség, hogy ilyennek teremtett a jóisten, oldd meg, van rá lehetőség, ne keress kifogásokat!
175-180 cm között lehet, és 70-valahány kg (izmos felsőtest, vékony lábak)
Pontosan sose mértem le egyiket se.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!