Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen magas és hány kg a pasid?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen magas és hány kg a pasid?

Figyelt kérdés

Mivel mindenki ezen kattog, ezért várom lányoktól a fenti kérdésre a választ.

Ha nincs pasid, jöhet az ideál. :)

2016. jún. 5. 19:59
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
179 cm, 100 kg.
2016. jún. 5. 21:24
 22/56 anonim ***** válasza:
41%
Itt majdnem minden nőnek 2 méteres,100+-os fickója van???
2016. jún. 5. 22:02
 23/56 anonim ***** válasza:
71%
192 magas, 92 kiló. Izmos, nincs felesleg rajta.
2016. jún. 5. 22:02
 24/56 anonim ***** válasza:

177 cm magas és 75 kg. Izmos, kis pocival, van rajta mit fogni, gyurmázni - ahogy én nevezem.

Én kértem meg, hogy ne kondizza le az összes kis feleslegét, mert imádom így. :))

164 cm és 60 kg vagyok - egy csinos, magára adó kis körte. :)

2016. jún. 5. 22:40
 25/56 anonim ***** válasza:
92%

19# te felfogod mi az a körte alkat? A medencéje, csípője széles, válla, felsőteste keskeny, melle kicsi vagy esetleg közepes.

Ezt nem elérni lehet, hanem megkapni anyád vagy apád génkészletéből. Én pl. homokóra vagyok. Ha körte alakú akarnék lenni, akkor le kéne vetetnem a melleim felét és rábeszélni valami kísérletező kedvű orvost, hogy a felső testemet úgy, ahogy van, törjük össze, és valahogy oldja meg, hogy keskenyebb legyen. Vagy be kéne ültettetnem egy szélesebb medencét, bár akkor akkora seggem lenne, mint egy ház, de legalább elmondhatnám, hogy körte alakúnak számítok mert a fenti felszerelésemmel nem arányos, hanem annál nagyobb az alfelem.

Vagy mondjuk akinek a csípője keskeny, de a válla széles? Az hogy csináljon magának körte alakot? Láttál te már nőt élőben?

Amit írogatsz az annyira reális, mintha én azt mondanám neked, hogy hagyjál már a frusztrációddal, csak akarni kell és magasabb lehetsz, járjál rendszeresen az űrbe, aztán mindig mikor visszajössz elég magas leszel a csajozáshoz, hát csak akarni kell, hülyeség, hogy ilyennek teremtett a jóisten, oldd meg, van rá lehetőség, ne keress kifogásokat!

2016. jún. 6. 00:38
 26/56 anonim ***** válasza:
27%
173cm magas vagyok 86kg es gazdag
2016. jún. 6. 00:44
 27/56 anonim ***** válasza:
Érdekes mert ennyi 180+-os 90kg feletti pasit összeszedni 100-ból... hát kb az összes itt meglett gyik-en, a többinek meg marad a 180 as 60kg-os.
2016. jún. 6. 07:52
 28/56 anonim ***** válasza:
Magasságát pontosan nem tudom, 180-183 körül, kb. 77 kg.
2016. jún. 6. 08:28
 29/56 anonim ***** válasza:

175-180 cm között lehet, és 70-valahány kg (izmos felsőtest, vékony lábak)

Pontosan sose mértem le egyiket se.

22/L

2016. jún. 6. 09:59
 30/56 anonim ***** válasza:
53%
Látod kedves kérdező, nem véletlenül kattog ezen a témán sok alacsony pasi és képtelen belenyugodni a saját helyzetébe. Gondolom pont emiatt írtad ki a kérdést, de úgy látom megkaptad rá a reális választ. Gyakorlatilag egy kommentelő kivételével, szinte mindenkinek jóval 175 feletti pasija van. Ja és nyugodtan lehet lepontozni, mert ez csak azt jelenti, hogy nálam van az igazság és sokan ezt nem tudják elfogadni. Ugye szokták mondani: "Ha nem utálnak, akkor valamit rosszul csinálsz."
2016. jún. 6. 12:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!