Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély ilyen elizzottabb embernek vékony nőt találni, ha jó a személyiségem, de nincs pénzem?
Kb, így nézek ki, tudom kéne fogyni, de nagyon nehéz, már 3 éve próbálkozok.
Viszont talán mert az ellentétek vonzzák egymást az 50-60 kg-os nők iránt tudok vonzódni.
54-55. Én egyetlen válaszolót se láttam, aki a saját külsejét dicsérte a válaszotok előtt. És minden "body shamelés" érvekkel társult, és volt mondanivalója, nem csak annyi volt, hogy "sz**r vagy".
Legalább linkelt egy képet. Gratulálok. Én anélkül is tudom magamról, hogy kövér vagyok, épp ezért járok edzeni.
"Ha túlműködik akkor egy pohár víztől is tudsz hízni,"
Ha túlműködne a pajzsmirigye, jelentősen több étkezés mellett fogyna. Valamit keversz.
Az a baj a "tegyél érte" logikátokkal, hogy voltak akik tettek érte, és még sem lett barátnőjük. Hiába fogytak le, és lettek izmosak.
Mivel a személyisége nem jön be a legtöbb lánynak, így ezen nem igazán javíthat. Csak úgy, ha talál hozzá hasonló gondolkozásút. Csak ez tényleg nehéz. A legtöbb embernek viszont könnyen megy a társkeresés, viszont a legtöbbször nem is tartósak ezek a kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!