Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély ilyen elizzottabb embernek vékony nőt találni, ha jó a személyiségem, de nincs pénzem?
Kb, így nézek ki, tudom kéne fogyni, de nagyon nehéz, már 3 éve próbálkozok.
Viszont talán mert az ellentétek vonzzák egymást az 50-60 kg-os nők iránt tudok vonzódni.
"Egyszer voltam egy 75 kg nővel hát eléggé undorodtam tőle."
És akkor milyen alapon várod el azt, hogy egy vékony, csinos nő ne undorodjon tőled?
Úgy érzem, itt nem a súlyod a legnagyobb probléma...
21. Ezért várom el
"Mivel a pasi alapvetően vizuális típus, szereti, ha a nő nem csak az első randik alkalmával gyönyörű, de hosszabb idő elteltével is ad magára. Igazán nem nagy erőfeszítés, ha néha kiöltözöl a párodnak, és a legnőiesebb oldaladat mutatod, cserébe pedig te is szexibbnek érezheted magad!"
"Mivel a pasi alapvetően vizuális típus, szereti, ha a nő nem csak az első randik alkalmával gyönyörű, de hosszabb idő elteltével is ad magára. Igazán nem nagy erőfeszítés, ha néha kiöltözöl a párodnak, és a legnőiesebb oldaladat mutatod, cserébe pedig te is szexibbnek érezheted magad!"
Neked is fel kéne mutatnod valamit, hogy cserébe megkapd ezt a látványt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!