Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az itteni lányok szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az itteni lányok szerint is ronda vagyok, többségük vissza se ír stb. akkor sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 16:40
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
ezek tök hétköznapi női nevekkel voltak fenn...pont a kamuprofilos férfiak írtak vissza többször is.
2016. jún. 4. 17:32
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokat vagy net közelben. próbáld ki hogy lépsz fel sehova, megkiméled magad, inkább ehelyett csinálj programokat magadnak.
2016. jún. 4. 17:34
 13/22 anonim ***** válasza:
97%
A kérdezővel teljesen egyet értek. Sajnos én is hasonlókat tapasztalok, abba is hagytam az ismerkedést. Ha folytatnám, akkor emberi roncs lennék teljesen a sok elutasítás miatt.
2016. jún. 4. 17:38
 14/22 anonim ***** válasza:
Attól még bőven lehet barátnőd, aki teljesen megfelel számodra. Fel a fejjel! Azért remélhetőleg te sem csak a legszebb lányok közül szeretnél válogatni! :-)
2016. jún. 4. 18:09
 15/22 anonim ***** válasza:
"A nemrég elhunyt Prince is alulról szagolta a 160 centit,mármár műanyag volt,görcsös vasalta a racka fejét,amitől csak úgy nézett ki fejre,mint egy 50 éves nő,akinek lenőtt a Kleopátra fazonja és még olyan "pumuklisan" is nőtt a haja.Szóval így röhejesen nézett ki,mégis megannyi szép nő oda volt érte és elvett egy majdnem lánya korú csajt is." Csak egyszer olvasnám azt, hogy egy átlag ronda sráccal példálóznak, hogy milyen szép barátnője van, nem pedig állandóan valami sztárt,vagy hírességet hoznának fel példának.Tanuljuk már meg,hogy a filmszéneszeknek, zenészeknek stb. híres embereknek mindig is lesz nőjük, akárhogy is nézzenek ki, ezzel szemben itt két háztömbbel odébb az átlagos életű előnytelen külsejű szomszéd srácnak meg sajnos messze nem. Igaz nekem sem. :)
2016. jún. 4. 18:09
 16/22 anonim ***** válasza:
15-ös válaszoló, István Daninak nincs nője, pedig hiresség ő is!
2016. jún. 4. 18:11
 17/22 anonim ***** válasza:
Na, egy híresség,akinek jelenleg nincs, de fogadok,hamarabb lesz neki is,mint egy átlag életű embernek.
2016. jún. 4. 18:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Sajnos en nagyon oszinte ember vagyok, ha kuldesz kepet esku megmondom a meztelen igazsagot. Persze csak ha van ra igeny...
2016. jún. 4. 18:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Kerdezo: te irtal ram?
2016. jún. 4. 18:34
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát én rohadt kíváncsi vagyok arra, hogy néznek ki azok, akik azt gondolják, hogy csak a kép miatt nem írnak nekik vissza a lányok. Igaz én nem szoktam ismerkedni itt, mivel már házas vagyok, max. tanácsot adok, ha valaki kéri, de olyat még nem láttam, hogy önmagában az lehet a baj, mert valaki olyan rohadt csúnya.
2016. jún. 4. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!