Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az itteni lányok szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az itteni lányok szerint is ronda vagyok, többségük vissza se ír stb. akkor sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 16:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Így van, vegyél macskát. Vagy olvasd vissza a többi 568994356 db ugyanilyen kérdést.
2016. jún. 4. 16:48
 2/22 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem fejezed be a rinyálást,igen.A nemrég elhunyt Prince is alulról szagolta a 160 centit,mármár műanyag volt,görcsös vasalta a racka fejét,amitől csak úgy nézett ki fejre,mint egy 50 éves nő,akinek lenőtt a Kleopátra fazonja és még olyan "pumuklisan" is nőtt a haja.Szóval így röhejesen nézett ki,mégis megannyi szép nő oda volt érte és elvett egy majdnem lánya korú csajt is.
2016. jún. 4. 16:51
 3/22 anonim ***** válasza:
70%

Első és legfontosabb lépés, hogy fejezd be a rinyát, de most azonnal.

A második, hogy fogadd el magad. Ha nem megy, akkor meg változtass azon, amin kell!

2016. jún. 4. 16:56
 4/22 anonim ***** válasza:
51%
Ezzel a rinyával biztos nem fogsz becsajozni...
2016. jún. 4. 17:01
 5/22 anonim ***** válasza:
39%

"Ha az itteni lányok szerint is...."

Pedig akik ide irogatnak azok teljesen igénytelenek lehetnek csak????? Jol kiosztod öket.

2016. jún. 4. 17:03
 6/22 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy itt minden második pasi azt hiszi, hogy ide csak selejtes, ronda lányok járnak.

Ismerkedtem itt egy pasival. Ő is ezzel a szöveggel jött, majd mikor látott rólam képet, akkor el sem akarta hinni, hogy én vagyok a képen és hogy ilyen külsővel feljárok ide.

2016. jún. 4. 17:08
 7/22 A kérdező kommentje:

Nem osztottam ki őket, igazából fogalmam sincs milyenek lehetnek.

De a kérdések alatt szokták hangoztatni, hogy nekik nem feltétel, hogy helyes, izmos, gazdag stb. legyen a pasi, fontosabbak a belső értékek, elég ha átlagos a külső.

Erre csomóan rám is írtak, hogy mutassak nekik képet, biztos semmi gond nincs velem meg ők majd véleményeznek, tanácsot adnak, aztán küldtem egy halom nőnek képet és választ se kapok kb. sosem.

Vagy van aki beszélgetni akart, hogy kezdjünk el ismerkedni, meg is történt, majd miután képet küldtem soha többet nem írt...vagy ha igen, 1-2 üzenet után valami kifogással lelépett, pedig előtte teljesen érdeklődő és kedves volt.

Nem célom itt ismerkedni, de ha az állítólag annyira elnéző, belső értékekre koncentráló, nem plázap**a, tanácsokat osztogató lányok sem méltatnak válaszra, akkor mit várjak?

2016. jún. 4. 17:08
 8/22 A kérdező kommentje:
És a legdühítőbb, hogy ők írnak rám, nem én nekik. Elkérik a képet, aztán soha többet nem hallok felőlük. És igen, ezek tuti csajok..már csak a felhasználónévből kiindulva. És azért sem tudom ők hogyan néznek ki, mivel vissza sosem kapok képet.
2016. jún. 4. 17:10
 9/22 A kérdező kommentje:

"Ha nem megy, akkor meg változtass azon, amin kell!"

Vágjam le a fejem és növesszek egy újat, szebbet?

2016. jún. 4. 17:18
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

vond ki az olyan trollokat, mint pl Cukilányka, aki nem mellesleg pasi....

küldj képet.

2016. jún. 4. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!