Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált vs. Extrovertált? Netán ambivertált (kettő közti Lars Larsen prof. Szerint)?
Én introvertált vagyok, bár a külsőm miatt népszerű vagyok az ellenkező nem körében, de sajnos komoly kapcsolatot nem tudok kialakítani. Most nem írnám le ide is, hogy miért.
20/L
Extrovertált :)
Párkeresési szempontból nagyon előnyös, pont azért, amit az első is mondott :) Könnyű ismerkedni, könnyen megnyílok, felszabadult vagyok, könnyen jön a játékos flört, a viccelődés, jól érzem magam emberek között, és ez fordítva is így van. Így persze, hogy könnyű ismerkedni :D A párkapcsolatban ez persze mérséklődik, az új emberek, új környezet mindig feldob és sokkal energikusabb, harsányabb, intenzívebb leszek idegen társaságban, azért miután már régóta ismerem a párom, a barátaim, az ő körükben kicsit nyugisabb vagyok- de nem kevésbé jó társaság :))
Introvertált. Nyílván van összefüggés, hiszen egy introvetált személyiség nehezebben ismerkedik, kevesebbet kommunikál. Sokszor gondolják rólam is, hogy rossz a kedvem csak azért, mert nem beszélek folyamatosan.. A párkapcsolatban is adódhatnak nézet eltérések ha a másik fél nem tudja megérteni, hogy kell az egyedül töltött idő.
26/f
Extrovertált vagyok, ugyanakkor elég őszinte és másokra tekintet nélküli.(bunkó)
Szóval a könnyű kezdeményezés rendben, de nehéz természetem is van egyben, ami nehezebbé teszi a dolgomat.
Én egy magamhoz hasonlót keresek, aki ugyanolyan bunkó, és tisztában is van magával, és szereti is magát. Ez így elég ritka. Főleg ha erkölcsileg is megvolnának az elvárások. Külsőre sok nincs, elég ronda állat vagyok én is.Na jó, nem, csak átlag körüli, olyan 10/4 a legtöbb nő szerint.Én magam 27 vagyok és férfi. Persze van amikor az ember úgy jobb szeret maga lenni, de szerintem ez időszak kérdése, nem állandó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!