Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált vs. Extrovertált? Netán ambivertált (kettő közti Lars Larsen prof. Szerint)?
Alapjába véve extrovertált személyiség vagyok, ez inkább azon látszik mostanság, hogy elég könnyen és jól kommunikálok, sokat beszélek. Régen sokat buliztam, de mára már inkább itthon ülős lettem nagyon is. Szóval a kettő között vagyok.
Összefüggést annyira nem látok..
22/F
nyomorék több nyelven
kössék fel magukat mi elött más nyakába varják az idegbajuk következményeit
Introvertált vagyok, ami főleg az emberi kapcsolatok kialakításában okoz nehézséget, viszont ha már megvan, akkor stabilitást ad. Emellett viszonylag alkalmazkodóképes és empatikus is vagyok, viszont nehezen olvasok nem-kimondott jelekből, így ez így együtt néha azt eredményezi, hogy kitalálom a másik gondolatát is, néha meg azt, hogy azt se veszem észre, hogy épp gondol valamire. De mindkét eddigi kapcsolatomban sikerült fejlődnöm e téren.
24/F
Introvertált vagyok. Párkeresési tapasztalatom nem igazán van. Direkt sose ismerkedem,nem kezdeményezek beszélgetést se idegenekkel (persze ha engem érdeklő témáról kérdez valaki,akkor tudok beszélgetni azért :D), nem igénylem annyira a társaságot sem (de ez meg nem jelenti azt,hogy sose találkozom senkivel,és hogy teljesen antiszociális lennék,csak annyi,hogy szeretek egyedül lenni,vagy csak szűk baráti körrel találkozni,max 2-3 emberrel. De az időm java részét egyedül,vagy a kutyámmal töltöm)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!