Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért számít "lúzer gyökérnek" a nők szerint, aki egyértelműen a külseje miatt nem tud kapcsolatot kialakítani, mindig elutasítják?
"Na az ilyen lúzer gyökerektől mentsen meg az ég!
Kicsi szívem, azért mert anyukádnak te vagy a legszebb, a legokosabb, és minden lány boldog lehetne ilyen fiúval, még nem biztos, hogy a nők is pont ugyanezt fogják gondolni rólad. Sőt!
A "szűk kisebbség" pontosan hogy a többség, aki MER kezdeményezni, a kisebbséget te képviseled, és a hozzád hasonlók, és csak szólok: ti vagytok a maradék.
Ez a viselkedés többnyire úgy alakul ki, hogy kezdeményeztek, de elutasítanak a nők (magyarán nem kelletek senkinek), aztán besértődtök, hogy amelyik akar valamit, az majd odamegy, ti meg kivárjátok.
Szóval az a nagy büdös helyzet, hogy szüzen fogsz meghalni." "
”...elismerik hogy a külsejükkel van nagy gond és sosem fognak kelleni egy nőnek sem”
Azért tekintik lúzernek, mert ezt így kategorikusan kijelentik magukról. És aki már magában eldöntötte, hogy ő úgyse kell senkinek, az sajnos nem is fog.
Hasonló kérdések vannak itt önbizalomhiányos lányoktól is, ott is mindig olyan válaszok vannak, hogy amíg a fiúk érzik rajta, hogy nem tartja magát elég jónak, addig úgy is fognak bánni vele.
Nem tudom, számomra ott kezdődik a lúzerség, amikor valaki képtelen befogni a száját a rondaságával kapcsolatban.
Ha valaki ronda, és sikertelen csajozás terén, de nem fuldoklik az önsajnálatban, és nem hányja a szidalmait a körülötte lévő világra, akkor a nők (legalábbis a normálisabbja) nem fogja szánalmasnak találni.
Meg persze igaz az is, amit #3 írt.
Lattam mar olyan pattanasokbol visszamaradt sebhelyes, szemuveges, gyp kocka gyereket olyan bukszaval hogy kitekerte volna a nyakadat!
Csak nagyon szelsoseges esetekben hatarol el teljesen a nem elonyosnek tartott kulso.
Vannak akik kepesek tullepni ezeken es nem masokat hibaztatnak. Cselekednek es nyernek. Ennyi.
Azért mert nincs ilyen, mindenkinek jutna pár, de válogatnak az emberek, akkor viseljék a következményeit.
Egyébként lányok miért nem sírják itt tele a zsepijüket, érdekes, köztük is rengeteg nem szép, szerényebb külsejű akad.
Én is láttam már szép lányt, csúnyácska fiúval.
Nagyon sokat számít ám a kisugárzás, az, hogy mennyire vagy talpraesett, milyen jó a szöveged stb. Én találkoztam nem egy helyes sráccal, akiknek hatalmas nagy humorérzékük van, nagyon vagányak, van önbizalmuk és nekem az ilyen nagyon vonzó egy pasinál. Tudod, onnantól kezdve hogy megismerik a személyiségedet, lehet hogy beléd szerethet valaki.
Én is csak az olyan srácokat tartom "lúzernek", akik ügyetlenek, rágörcsölnek a dolgokra, nem adják önmagukat. Nem kellene idegeskedni a dolgokon, pozitívan kéne hozzáállni, és akkor simán szerezhetne bárki magának barátnőt. A külsőn amúgyis lehet valamennyire változtatni, ha igényesen vagy felöltözve, ápolt vagy, onnantól kezdve nem is lehet sok baj veled, ha önmagadat adod, és magabiztos leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!