Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a plasztika segítene itt egyes rondának mondott férfiakon?
Nézétek, én nem tudok a többi férfi nevében nyilatkozni, de én átérzem a mensigörcsöket, amiket sok lány átél és szó szerint csak fetrengeni képes olyankor egész nap.
Én durván refluxos vagyok és amikor ilyen roham kap el, aznapra végig olyan, vagyok, mintha gyomron lőttek volna. A fájdalomtól úgy befeszülnek az izmaim, hogy hideg verítékben úszom. Hidd el, átérzem ezt és tudom milye ijesztő, ha nincs az a cataflam adag, ami kicsit is hatna...
Ha lesznek női beosztottaim, én megértő leszek velük, ebben biztosak lehettek.
A smink/szőrtelenítés dologban azonban nem értek egyet.
Mindig szeretitek kivezetni a szélsőségekre, hogy kis pihe is undorító vagy kiló vakolat kell, de ez csak túlzás.
Oké, ha erős a szőrzeted, akkor nincs mit tenni. Akár naponta is szedheted a bajszodat és igen hamar kell újra epilálnod. Ez van.
Erről nem tehet egyetlen férfi sem.
Ha nem ilyennek születtél, meglehet elég kéthetente gyantáztatnod.
Ezt mindenki maga érzi és megtanulja legkésőbb 20éves korára.
Ez olyan, mint a gyúrás.
Nekem elég széles vállam van és a hátam is durván deltás alaphangon. Ilyen testalkat vagyok. 1-2 hét alatt durván izmos lesz a felsőtestem, viszont az alkarom, vádlim szinte sehogy sem lesz az.
Egyértelmű, hogy mivel kell többet és mivel kevesebbet foglalkoznom, ha jól akarok kinézni.
Erről nem tehet egy lány sem, szóval ne kezdelek el szidni titeket, mikor lábazni kezdek...
Elárulok még egy titkot: a férfiak pofáznak a természetességről, de halvány lila fingjuk sincs, hogy kin mennyi smink van. Ez a smink lényege.
Higgyétek el, hogy el tudunk ájulni a cicaszemekért, vastag szempillákért és nem azért, mert azt gondoljuk, hogy hú de szépen van kisminkelve, hanem az ösztöneinkre hat a látvány.
Persze, király volna, ha minden lány nagy, mandulavágású szemekkel és vastag, szopós szájjal rendelkezne gyárilag, de végső soron nagyon mindegy számunkra, hogy az csak optikai tuninggal néz ki úgy.
Ne azt figyeljétek, amit a férfiak mondanak, hanem azt, amit csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!