Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a plasztika segítene itt egyes rondának mondott férfiakon?

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam itt, hogy a legtöbb férfinak azért nem megy az ismerkedés, mert annyira előnytelen a külsejük, hogy a lányok még rájuk nézni sem hajlandó. Titeket kérdezlek uraim, ha lenne lehetőségeket egy ilyen plasztikára, ami eltüntetné a külsővel adott hátrányokat, akkor jobban menne nektek a párkeresés?
2016. jún. 2. 15:01
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
76%
Aki tényleg olyan ocsmány, azon igen. De gyanítom, a nagy részük nem is annyira ronda, csak igénytelen (ismerek ilyet... csatatkokban lóg a zsíros haja, de nyilván a "ronda" arca miatt nem keresik a felszínes nők... de a haját nem vágná meg mosná többször, mert az túl macerás, és neki nincs ideje rá).
2016. jún. 2. 15:05
 2/44 anonim ***** válasza:
76%

Le fogtok pontozni, de: sztem akinek a belseje is ronda, és a külsejéből adódóan komplexusai vannak, az nem fog csettintésre kelendőbb lenni. Lehet hamarabb találnának párt, kérdés hogy meddig lenne ez a pár velük.

Akinek nem inge, ne vegye magára, as usual. :)

2016. jún. 2. 15:07
 3/44 anonim ***** válasza:
39%
Igen, valami arcbőrátültetés határozottan segítene.
2016. jún. 2. 15:09
 4/44 anonim ***** válasza:
34%
A plasztika csak rondítja az embert.
2016. jún. 2. 15:11
 5/44 Noblesse Oblige ***** válasza:
91%
Itt a legtöbb férfinek nem a plasztika hiánya a gond. Volt pár felhasználó, aki küldött képet, és egyik sem volt "ronda" vagy "ocsmány", csak nem tudták kihozni a külsejükből a maximumot. Egy másik keret a szemüvegére, máris karakteresebbé teszi az arcot. Egy jó frizura már nem is nyújtja el az arcát. Pár változtatással máris jobban néznének ki mint a nagy átlag. (önmagukhoz képest meg biztosan)
2016. jún. 2. 15:13
 6/44 anonim ***** válasza:
90%
Némelyeken már az sokat segítene, ha MOSOLYOGNÁNAK a fotóikon, és nem vágnának fancsali pofát. Én is láttam pár felhasználóról képet, hát nem azt mondom, hogy adonisz, de hogy olyan ocsmány, amilyennek magukat tartották, egyik sem volt, az is biztos.
2016. jún. 2. 15:24
 7/44 A kérdező kommentje:
Noblesse Oblige, szerintem teljesen igazad van. Küldött már nekem innen is egy srác képet magáról aki azt mondta, a külseje miatt nem ismerkednek vele a nők és nem volt semmi baj sem a kinézetével azon kívül, hogy nem számára előnyösen hordta a haját és nem ép a legjobb szemüveget választotta magának. De az is tény, hogy találkoztam már olyannal is akinek - ahogy itt is mondták - tényleg a plasztika segítene a legjobban.
2016. jún. 2. 15:24
 8/44 anonim ***** válasza:
42%

Nem az arc az, amivel gondja van a nőknek.

A magasságon nem segít a plasztika.

Ha valaki vékony, nem segít a plasztika. Ha aránytalan, nem segít a plasztika.

2016. jún. 2. 15:31
 9/44 anonim ***** válasza:
74%

Ha igaz lenne, hogy az alacsonyaknak/soványaknak stb soha nem lehet párjuk, akkor tényleg nem léteznének ilyen párok, ahol ilyen a férfi. Pedig a valóságban az ilyen férfiaknak is van párjuk sokszor, ismerek ilyen párokat, de utcán is gyakori jelenség.

Inkább a komplexusokkal élők azok, akik nehezen találnak párra, meg is értem.

2016. jún. 2. 15:47
 10/44 anonim ***** válasza:
59%

Nyilván nem érezhetem át azt amit egy alacsony férfi teljes mértékben, de ugye azt te is belátod, hogy vannak nők, akik pont úgy fogadnának el, ahogy vagy? Hogy rengeteg nőnél csak annyi a kikötés, hogy nála legyen magasabb, van akinél még ez sem? Nem egy és nem kettő 160 körüli nőt ismerek magával közel egymagas párral.

Mondjuk kinek mi a fontos, hogy találjon egy párt komoly kapcsolatra, vagy ahogy írtad, évente legyen 20-25 jobbnál jobb nője.

2016. jún. 2. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!