Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a plasztika segítene itt egyes rondának mondott férfiakon?

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam itt, hogy a legtöbb férfinak azért nem megy az ismerkedés, mert annyira előnytelen a külsejük, hogy a lányok még rájuk nézni sem hajlandó. Titeket kérdezlek uraim, ha lenne lehetőségeket egy ilyen plasztikára, ami eltüntetné a külsővel adott hátrányokat, akkor jobban menne nektek a párkeresés?
2016. jún. 2. 15:01
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
0%
Na jó, de ezt az üzenetet hogy közvetítsem a világ összes huszonéves nőjének? Szerintem elsősorban mindenki magát változtassa. Többet nem tudok tenni annál, hogy én kedves vagyok és nem alázok meg senkit sem, mert tudom, milyen érzés az. Ezen felül mit vársz még tőlem, egyetlen nőtől? Nem tudok rájuk parancsolni. Ahogy pl te sem tudsz változtatni azokon a férfiakon, akik nem értik a nemet, és agresszívvá válnak visszautasítás után, esetleg jól meg is erőszakolják a nőt.
2016. jún. 2. 16:44
 22/44 anonim ***** válasza:
51%
20-as, ezek az elvárások kb. 14 éves koruk óta rá vannak rakva a lányokra. Hogyha 18 éves korára nem tud főzni, az szégyen, amiért nő, legyen mindig sima a bőre, feszes a teste, de közben ne költsön magára sokat, ne sminkeljen, legyen "természetesen" szép, de ha már nem olyan az arca, mint a pattanástalanítós reklámban a tinimodellnek, akkor fujj. A srác anyjára jogosan se legyen egy kritizáló szava se. Ha rendetlen lányként otthon, az szégyen.
2016. jún. 2. 16:53
 23/44 anonim ***** válasza:
55%

Ja, hát azt sosem mondtam, hogy vna megoldás.

Ez kb ugyanaz a kategória, mint a szemetelés.

A világot nem lehet egy szép mozdulattal megváltani. Mindenkinek a maga kis világát kéne megváltani és ezek eredője hozna eredményt.

Tőled annyit várnék, hogy ha egy barátnőd esetleg megjegyzést tenne egy alacsony srácra annak a háta mögött, kérd ki magadnak.

Ha egy alacsony srác próbálkozik nálad, akkor úgy utasítsd el, olyan szöveget kapjon, mint egy magas, neked amúgy tetsző srác kapna, ha volna épp pasid és emiatt utasítod csak el.

2016. jún. 2. 16:54
 24/44 anonim ***** válasza:
0%

Ezeket eddig is tettem, az én lelkiismeretem tiszta. :) Számomra természetes, hogy ugyanúgy bánok ismeretlen emberekkel (hacsak nem tesz valami olyat, ami elfogadhatlan, pl random megfogja a fenekem a buszmegállóban, mert sajnos történt már velem ilyen, és ezt se magastól, se alacsonytól nem tartom elfogadható viselkedésnek).

Cserébe te is megtehetnéd ugyanezt azokkal a lányokkal, akik nem címlap-testtel rendelkeznek, vagy túl magasak, és a többi, amit a férfiak általában nem néznek jó szemmel.

2016. jún. 2. 17:02
 25/44 anonim ***** válasza:
44%

22-es

Elég furákat írtál.

Főzés: Hát ha egy srác nem tud főzni semmit, az is szégyen. A szülei szégyene. Vagy nem?

Szépség: Igen, ez elvárás, valóban. Csak kicsit túl van pörgetve nálatok. A férfiakat nem érdekli, hogy mivel éred el, mennyi munka van benne, mik a módszereid. Még csak a részleteid sem érdeklik és ezt komolyan mondom.

amiről te beszélsz, azok a nők elvárásai egymás irányába, tudod?

Mikor mondta neked egy férfi, hogy kevesebb szemhéjtus az több lenne? Azt se tudom, hogy mi az :)

Az elvárt szépségszintet illetően vannak eltúlzó képzelgéseid sztem, mert a lányok 50-705-a simán megvan minimum elfogadható kategória... számunkra. Számotokra viszont...

A rendetlenség részt nem értettem pontosan.

Ez tényleg olyan kardinális kérdés?

2016. jún. 2. 17:02
 26/44 anonim ***** válasza:
67%

24-es

Hidd el nekem, hogy az ízlésemet a külsőt illetően nem kritizálnád. alapvetően képes vagyok meglátni egy nőben a szépet, ha nő formája van, nőként viselkedik, nőnek akar tűnni és akként lép fel.

Hidd el nekem, hogy ez manapság baromi szűk keresztmetszet.

A húgom a hétvégén ledöbbent, mikor egy beszélgetésnél elmondtam, hoy számomra jobban tetszik egy olyan nő, aki csinosan öltözik, sminkel, törődik magával és ezzel elér egy 6-os szintet, mint egy született adottságokkal bíró szépség, aki csak szarik az öltözködésre, sminkre, mert tudja, hogy így is bőven veri a 6-ost.

Persze a húgomnak könnyű, nagyon szép lány (címlaplány kategória).

2016. jún. 2. 17:08
 27/44 anonim ***** válasza:
55%

Látod-látod, elvárás a szépség, sminkkel (tudod te, mennyibe kerül egy jó smink, ami tartós, és mennyiszer kell venni ha naponta használod?), nőies ruhákkal és kiegészítőkkel (pedig sokan nem szeretik ám a szoknyákat, harisnyákat) és a többi. Mondhatod, hogy ezt mindenki el tudja érni, de kérdés: az ember lánya magának akarjon megfelelni, vagy a férfiaknak??

Én nem használok sminket egyáltalán, és nem is járok állandóan szoknyában, bár szeretem hordani. (Amúgy vicces, ritkán szólítanak le pasik, ők is csak akkor ha térd fölé érő szoknyában vagyok, biztos a személyiségemre kíváncsiak.) Ettől függetlenül igenis nőiesnek tartom magam, és megfelelek magamnak, ami szerintem lényegesen fontosabb, minthogy kényszeresen meg akarjak felelni számomra ismeretlen férfiaknak.

2016. jún. 2. 17:15
 28/44 anonim ***** válasza:
45%

27-es

Én tudom, drága.

Sőt! De tudod mit? Nektek legalább van.

Ha elég ügyes vagy, akkor egy nagymama-bugyi, pushup, smink, frizura, szűk ruha, magassarkú, ékszerek segítségével szó szerint szép nővé változhatsz, miközben mi nem sminkelünk, magassarkút nem vehetünk,stb.

A mi szintünkön mondjuk 10%-ot lehet emelni a ruhával, fésülködéssel, miközben rajtatok akár 100%-ot is. Drágán, valóban, de lehetséges.

Ez azért nagy előny.

Képzelj el egy olyan világot, ahol a férfiak is 10 centivel magasabbak lehetnek egy elfogadott trükkel.

Hmm... odalenne a sok "lelki sérült lúzer"...

Hát ennyit számít az, hogy ha a másik nem a felszín alapján ítél meg, akkor mekkora segítség ez a sok dopping, nektek. Nekünk nincs ilyesmink.

Lehet kevesebbet költünk sokkal, kevesebb idő megy el, de nem is jutunk nőhöz, ha alacsonynak születünk.

Melyik a jobb, melyik sorsot és lehetőséget választanád, ha lehetne?

2016. jún. 2. 17:21
 29/44 anonim ***** válasza:
0%

Igen, aztán lekerül rólad a smink, a férfi meg csak néz, és jönnek a posztok, hogy "this is why I have trust issues". És ugye az is baj, hogy egy nő nagyon ki van festve, mert "r.banc" és "biztos mert amúgy csúnya" és "3 kg vakolat, meg se lehet puszilni, fujj". Ez jobb? Amúgy férfiaknak sincs megtiltva a smink, tőlem aztán csinálják.

Telefonon nem tudom belinkelni, de keress rá youtube-on a "you look disgusting" című videóra. Tökéletesen leírja, hogyan állnak hozzá a nőkhöz és a sminkeléshez.

Egy szó mint száz, a nők hazudnak a kinézetükkel, a férfiak a szavaikkal. Hogy melyik a jobb vagy rosszabb, mindenki döntse el maga.

2016. jún. 2. 17:29
 30/44 anonim ***** válasza:
67%

Basszus, minden nőmnek elkentem a sminkjét, összeborzoltam a haját. Ez így van rendjén.

Tényleg kaptál már emiatt megjegyzést sráctól?

Néha úgy érzem, mintha én lennék a legtürelmesebb srác a leírásaitok alapján. Pedig nem vagyok.

2016. jún. 2. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!