Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a plasztika segítene itt egyes rondának mondott férfiakon?
Kevés kifejezetten alacsony férfit ismerek személyesen, de amelyiknek nincs párja, vagy csak sokára talált, annak a személyiségével több a probléma, mint a magasságával. Én is olyan embert választok, aki mellett jól érzem magam, na most ha egy férfi az alacsonysága miatt úgy kompenzál, hogy azzal a viselkedése válik taszítóvá, elnézést, ha nem fogom választani, de nincs szükségem egy púpra a hátamra.
Egy volt főiskolai évfolyamtársnőm meg egy nála egy fejjel alacsonyabb férfivel jött össze, és már évek óta jól megvannak. No, hát itt is olvastam már olyat, aki alacsony pasi, de a nő ne legyen magasabb nála. Hát, mivel a nők többség magasabb, eléggé leszűkítette a kört, és ha még a természete is taszító (legalábbis az itteni hozzászólásai alapján igencsak az), akkor mibe is kellene beleszeretnie egy nőnek?
Az a gond, hogy amit leírtál, az túl logikus és túl kevéssé igazolódik be.
Én 170 vagyok, gondoltam, hogy ez átlagos. Tévedtem.
El tudod ugye képzelni, hogy nem az 175 körüli lányokat nézem ki rendre?
És képzeld el, 153 magas lány mondja nekem, hogy "túl pici vagyok" neki...
Értem, persze, never mind, ő volt a hülye picha.
Aztán még próbálkoztam több, 160 körülivel, de ők csak magas pasikkal kezdenek, nyíltan megmondták.
A kolléganőm, 158, kissé illumináltan kijelentette, hogy ha 10 centivel magasabb lennék, ő rám vetné magát azonnal...
Amikor a neten keresgéltem(kb 1.5 évig), soha nem keresett egy lány sem és a leveleimre is összesen 2 válaszolt(pedig nagyon ötletesen töltöttem ki és sztem jóképű vagyok).
Aztán átírtam 186 centisre magam és egy hét alatt keresett fel 6 lány és 10 levelemből 7-re jött válasz.
Kérlek ne akard nekem ezek után eladni a női értékrendet. Egyetlenegy tulajdonságomról beszélünk. Ugyanolyan szerető vagyok, ugyanolyan humorral, ugyanannyit keresek, ugyanúgy csókolok, ugyanannyira hallgatom meg... nem akarom magam hulladéknak érezni, csak mert a nők 2 másodperc után ennyinek akarnak látni.
Ennél felszínesebb dolgot elképzelni sem tudok.
Ennél biztosan többet érek.
2 évig jártam egy lánnyal és a szakításkor a következőket mondta: most már szeretnék egy picit magasabb fiúval járni.
163 magas volt.
Nem kételkedem a tapasztalataidban természetesen, de te se kételkedj az enyémekben. :) Én ezt láttam, te azt. Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy ne add fel, mert vannak alacsonyak, akiknek sikerült párt találniuk, neked is sikerülhet.
Elkezdhetném mondani az én sikersztorimat, hogy 20 éves vagyok, szingli, szűz, 160 cm és nem vagyok 60 kg, mégsem kezdeményeznek nálam. Akinél én kezdeményezek, visszautasít. Ettől senkit nem hibáztatok, mindenkinek jogában áll eldönteni, hogy tetszem-e neki vagy sem. Nem az én és nem is az ő hibája, ha nem, mindenkinek más az ízlése.
Igen segítene.
Viszont ezek az emberek ezt "elvetendő" megoldásnak tartanák többnyire azt gondolom, akkor is ha segítene rajtuk.
Másrészt meg egy ilyen műtét fél-3 millió forintba is kerülhet, attól függ hogy mit kell csinálni. Amire nincs pénze a legtöbb embernek.
félreértesz. Nem a te korosztályod vagyok, nem is szűz és régóta kapcsolatban vagyok.
Még csak nem is vagyok elveszett ember, nem egy nőt dumáltam már ki a tangájából.
mindazonáltal meg kellett harcolnom ezért, igen keményen meg kellett.
Kiváltképp 25 alatt volt ez egy keserves harc és nem is sikerült belőle jól kijönnöm. Egyszerűen elmúlt az az idő.
Amit mondani akartam csak, hogy a magadfajta 20éves lányok könnyen nevetnek a korodbeli srácokon, akik nem felelnek meg a korszellem elvárásainak. Nem kerül semmibe, hisz nem kötelességed kedvesnek lenni azzal, aki alacsony, bandzsa, kopasz,stb.
Egy lánynál ugyanennek csak a dagadtság a párja(de újabban hallom, hogy a dagadt lányokra is sokan gerjednek), szóval mivel titeket nem hajt sem a véretek, sem semmiféle társadalmi elvárás, hogy nehogy szűzen érkezz a húszas éveidbe, így soha nem érezheted át a fiúkon lévő nyomást.
Mi sem érthetjük meg soha a szülés csodáját. Érthetjük a biológiáját, a társadalmi megítélését, a gazdasági fontosságát. Olvashatunk róla könyveket, nézhetünk filmeket, de soha nem érezhetjük át, hogy mit is éreztek, amikor anyák lesztek.
Ennyit kérnék csak tőle: tiszteld azt az ismeretlent, amiről tudod, hogy mindig is ismeretlen marad a számodra, de másnak akár egy egész életet meghatározó küzdelmet jelent.
konkrétabban azt, hogy az ide feljövő kis lúzereket ne hívjátok, ne tekintsétek lúzereknek.
Lehet, hogy azok és lehet mondani, hogy eltorzult a lelkük és így nem is kellenek nektek, de az eltorzult lelküknek van valami oka, amit fel nem foghattok, kiváltképp annak a hosszútávú hatásait.
Szar dolog kirekesztett srácnak lenni, ezt hidd el nekem kérlek. Nem kell tetézni.
Legtöbbünk szerintem addig nem kezd el lúzerezni, amíg az az ismeretlen nem sértegeti a nőket, ami elég gyakran megesik, és a nők, akikre a sértegetések nem igazak, miért is ne lennének felháborodva?
Társadalmi elvárás a nők felé is érkezik rengeteg, amit a férfiak nem érrhetnek meg. Az anyaság, háziasság kényszere, egy nő legyen mindig nőies, legyen mindig topon (ha már háromszor szült, akkor is), legyen mindenkivel kedves (akkor is ha épp aznap jött meg neki és a hormonok, görcsölés miatt teljesen kivan, azért mosolyogjon és legyen vidám), sportoljon de ne legyen túl izmos, legyen művelt és intelligens de ne jobban mint a férfi... És még sorolhatnám napestig.
Megértem az álláspontodat, és tisztelem is azt. Csak kérlek ne általánosíts.
9-es
Ezt én tudom, de ugye te is, hogy ezek az elvárások csak 30 körül vagy afölött jönnek meg a nőknek. Addig egy részük nem elvárás vagy egyszerűen a természet adja automatikusan(szép külső).
30 felett sztem szarabb egy nőnek, méghozzá nem is kicsit, de egész addig nem így van.
Jó volna, ha a nők 30 alatt lennének kicsit együttérzőbbek és ezzel megalapozhatnák, hogy 30 felett a férfiak legyenek azok.
Ez már csak azért volna jó nektek, mert sokkal több idő van 30-tól a halálig, mint 15 és 30 között, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!